Eray Bayri Hectopat Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2018 #1 Oyunu başlatmaya çalıştığımda tepki vermiyor. Herhangi virüs programı kullanmıyorum. Log dosyasını koydum. Teşekkürler. Logfile.rar Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2018
Oyunu başlatmaya çalıştığımda tepki vermiyor. Herhangi virüs programı kullanmıyorum. Log dosyasını koydum. Teşekkürler. Logfile.rar
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 19 Mayıs 2018 #2 Buradan sisteminize uygun olanı indirip deneyebilirsiniz. Onun dışında açılmaz ise yapılacak şeyler ise sırasıyla; Oyunu satın almak: Fernbus Simulator on Steam Windows 10'a geçmek: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum Artı 0 Eksi
Buradan sisteminize uygun olanı indirip deneyebilirsiniz. Onun dışında açılmaz ise yapılacak şeyler ise sırasıyla; Oyunu satın almak: Fernbus Simulator on Steam Windows 10'a geçmek: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum