Fevell Z1 SE mouse imleç donma sorunu nasıl çözülür?

Shinichi_Izumi

Femtopat
Daha fazla  
Evet başlıkta belirttigim gibi imleç donuyor neden acaba driver ayarı mı yapmalıyım 8ms var onu 1 mi yapmalıyım ne yapmalıyım?

Port değiştirmeyi denediniz mi, imleç donduğu zaman herhangi bir ışık yanıp sönüyor mu?

Port değiştirmeyi denediniz mi, imleç donduğu zaman herhangi bir ışık yanıp sönüyor mu?

Ya bilmiyorum ama şu an düzeldi gibi neden böyle oluyor bilmiyorum ve evet arka porttayken daha çok oluyordu üst porta aldım biraz oldu sonra düzeldi fareyi iade etmek istemiyorum çünkü uyguna aldım ve beyaz çözüm olsa keşke.

Evet başlıkta belirttigim gibi imleç donuyor neden acaba driver ayarı mı yapmalıyım 8ms var onu 1 mi yapmalıyım ne yapmalıyım?
8ms dediğin tıklama alakalı diye hatırlıyorum yani dediğin soruna bir katkısı olacağını sanmam.

Genelde farelerde sinyal çakışması yada dongle uzakta kalırsa bu tarz sorunlar oluyor. Bir de mousepad kaynaklı olabiliyor bazen ama 3311 sensöründe böyle bir sorun olacağını sanmıyorum hiç. Mousepad kaynaklı daha çok eski yada sorunlu olan sensörlerde olan bir durum. Yine de farklı bir mousepad varsa onda deneyebilirsin.

8ms dediğin tıklama alakalı diye hatırlıyorum yani dediğin soruna bir katkısı olacağını sanmam.

Genelde farelerde sinyal çakışması ya da dongle uzakta kalırsa bu tarz sorunlar oluyor. Bir de mouse pad kaynaklı olabiliyor bazen ama 3311 sensöründe böyle bir sorun olacağını sanmıyorum hiç. Mouse pad kaynaklı daha çok eski ya da sorunlu olan sensörlerde olan bir durum. Yine de farklı bir mouse pad varsa onda deneyebilirsin.

Yok ki acaba skatezleri yanlış mı dizdim ya da normal skatezleri mi kullansam yuvarlaklar yerine normal düz mousepadim var eskiden SS Prime kullanıyordum bir şey olmuyordu böyle.

Yok ki acaba skatezleri yanlış mı dizdim ya da normal skatezleri mi kullansam yuvarlaklar yerine normal düz mousepadim var eskiden SS Prime kullanıyordum bir şey olmuyordu böyle.
Skatezle alakası olacağını sanmıyorum hocam, yani hiç görmedim skatez kaynaklı öyle bir durum yaşayan.
Deneme amaçlı F75 i kablolu kullanıp sadece mouse u kablosuz kullanır mısınız? Sorun sinyal çakışmasından mı değil mi anlamak için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı