Fewla.com guvenilir mi?

cham21

Decapat
Yer
Ankara/Çankaya
Daha fazla  
Selamlar, bugün bir olaya denk geldim Mr Beast herkese 15.000 dolar veriyormus ama bunun icin fewla.com adli siteye kayit olmamiz gerekiyormus. Kayit olduktan sonra bir kod girip 15.000 dolari aliyormusuz. Bende denedim oldu ama Mr Beast'in bununla alakali hiçbir aciklamasi yok. Sizce guvenilir mi cekebilir miyim?
Sitenin link:Main | Start a perfect journey

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, bugün bir olaya denk geldim Mr Beast herkese 15.000 dolar veriyormus ama bunun icin fewla.com adli siteye kayit olmamiz gerekiyormus. Kayit olduktan sonra bir kod girip 15.000 dolari aliyormusuz. Bende denedim oldu ama Mr Beast'in bununla alakali hiçbir aciklamasi yok. Sizce guvenilir mi cekebilir miyim?
Bu haberi kimden aldınız?

Bir çeşit dolandırıclık, siteye de hazır şablon oturtulmuş muhtemelen bunun gibi yüzlerce siteleri vardır. Ya güya parayı çekerken bir şekilde tokatlarlar yada kayıt olduğunuzda verdiğiniz bilgilerle tokatlarlar, her şekilde tokatlarlar.
Sitede 2018 kuruluşlu yazıyor fakat domain yeni alınmış.
İletişim bilgileri yok.
İSO sertifikası yazmışlar (muhtemelen ya kuran kişi Türk yada Türkleri hedef almışlar).
Ayırca site kasıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı