Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 7.313 Makaleler 4 Çözümler 26 6 Ağustos 2025 #11 Merdt dedi: Turu geçebileceğimizi düşünmüyorum. Malum sponsor dolayısıyla başarılı olmalarını da çok istemiyorum doğrusu. Genişletmek için tıkla... Hangi sponsor.
Merdt dedi: Turu geçebileceğimizi düşünmüyorum. Malum sponsor dolayısıyla başarılı olmalarını da çok istemiyorum doğrusu. Genişletmek için tıkla... Hangi sponsor.
tavuk_sevdalısı Decapat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Tahiti İsland Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #12 Atii242 dedi: Temsilcimiz Fenerbahçe, bugün şampiyonlar ligi'nde 3. ön eleme turunda rakibi feyenoord ile deplasmanda karşılaşacak. Maç nasıl biter? Benim tahminim: Feyenoord 2-1 Fenerbahçe. Fenerbahçe'mize başarılar... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu maç bence 2-1 Fenerbahçe alacak. Rakip takımın eksiklikleri var. Rvpye iyi ders vermek lazım.
Atii242 dedi: Temsilcimiz Fenerbahçe, bugün şampiyonlar ligi'nde 3. ön eleme turunda rakibi feyenoord ile deplasmanda karşılaşacak. Maç nasıl biter? Benim tahminim: Feyenoord 2-1 Fenerbahçe. Fenerbahçe'mize başarılar... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu maç bence 2-1 Fenerbahçe alacak. Rakip takımın eksiklikleri var. Rvpye iyi ders vermek lazım.
Emrecan7434 Decapat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #13 Atii242 dedi: Fenerbahçe'nin mevcut sol kanadında oğuz aydını görünce kazanma ihtimali düşüyor hocam. Kerem gelse çok iyi olacaktı maça yetişemiyor. Genişletmek için tıkla... Benfica SL de ligi kesinleyene kadar kerem i bırakmaz ama oğuz aydın da iyi oynuyor arada. Mantar09 dedi: Hangi sponsor. Genişletmek için tıkla... Chobani galiba.
Atii242 dedi: Fenerbahçe'nin mevcut sol kanadında oğuz aydını görünce kazanma ihtimali düşüyor hocam. Kerem gelse çok iyi olacaktı maça yetişemiyor. Genişletmek için tıkla... Benfica SL de ligi kesinleyene kadar kerem i bırakmaz ama oğuz aydın da iyi oynuyor arada. Mantar09 dedi: Hangi sponsor. Genişletmek için tıkla... Chobani galiba.
Lecl7rc Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 977 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G870 5060 Core 5 210H Acer Nitro 5 AN515-55 1650 Ti i5-10400F Acer Nitro 5 AN515-58 3050 i5-12450H iPad Air 4.Nesil iPhone 16 Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #14 Feyenoord tüm iyi topçularını sattı. Fener bu maç berabere kalsa bile rövanşı çok rahat alır. Benim tahminim feyenoord 1-3 Fenerbahçe.
Feyenoord tüm iyi topçularını sattı. Fener bu maç berabere kalsa bile rövanşı çok rahat alır. Benim tahminim feyenoord 1-3 Fenerbahçe.
Atii242 Picopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 459 Çözümler 1 Yer TR Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 RTX 4060 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2025 #15 Mantar09 dedi: Hangi sponsor. Genişletmek için tıkla... Chobani. tavuk_sevdalısı dedi: Bu maç bence 2-1 Fenerbahçe alacak. Rakip takımın eksiklikleri var. Rvpye iyi ders vermek lazım. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geliyor hocam ama hücum futbolunu çok iyi oynuyorlarmış sanırsam. Orta saha transfer etmişler bir tane, adam manyağın teki.
Mantar09 dedi: Hangi sponsor. Genişletmek için tıkla... Chobani. tavuk_sevdalısı dedi: Bu maç bence 2-1 Fenerbahçe alacak. Rakip takımın eksiklikleri var. Rvpye iyi ders vermek lazım. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geliyor hocam ama hücum futbolunu çok iyi oynuyorlarmış sanırsam. Orta saha transfer etmişler bir tane, adam manyağın teki.
Emrecan7434 Decapat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #16 Atii242 dedi: Chobani. Bana da öyle geliyor hocam ama hücum futbolunu çok iyi oynuyorlarmış sanırsam. Orta saha transfer etmişler bir tane, adam manyağın teki. Eki Görüntüle 2550453 Genişletmek için tıkla... 31 gol atana orta saha mı olur? Fenerbahçe eredivisie takımlarıns benzemez ama.
Atii242 dedi: Chobani. Bana da öyle geliyor hocam ama hücum futbolunu çok iyi oynuyorlarmış sanırsam. Orta saha transfer etmişler bir tane, adam manyağın teki. Eki Görüntüle 2550453 Genişletmek için tıkla... 31 gol atana orta saha mı olur? Fenerbahçe eredivisie takımlarıns benzemez ama.
Atii242 Picopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 459 Çözümler 1 Yer TR Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 RTX 4060 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2025 #17 Emrecan7434 dedi: 31 gol atana orta saha mı olur? Fenerbahçe eredivisie takımlarıns benzemez ama. Genişletmek için tıkla... Adam cidden orta saha hocam.
Emrecan7434 dedi: 31 gol atana orta saha mı olur? Fenerbahçe eredivisie takımlarıns benzemez ama. Genişletmek için tıkla... Adam cidden orta saha hocam.
tavuk_sevdalısı Decapat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Tahiti İsland Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #18 Atii242 dedi: Chobani. Bana da öyle geliyor hocam ama hücum futbolunu çok iyi oynuyorlarmış sanırsam. Orta saha transfer etmişler bir tane, adam manyağın teki. Eki Görüntüle 2550453 Genişletmek için tıkla... Hayvanat mı bu adam 31 gol ne. En nesyriden bile fazla atmış bu sezon.
Atii242 dedi: Chobani. Bana da öyle geliyor hocam ama hücum futbolunu çok iyi oynuyorlarmış sanırsam. Orta saha transfer etmişler bir tane, adam manyağın teki. Eki Görüntüle 2550453 Genişletmek için tıkla... Hayvanat mı bu adam 31 gol ne. En nesyriden bile fazla atmış bu sezon.
Atii242 Picopat Katılım 29 Nisan 2025 Mesajlar 459 Çözümler 1 Yer TR Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 RTX 4060 16 GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2025 #19 tavuk_sevdalısı dedi: Hayvanat mı bu adam 31 gol ne. En nesyriden bile fazla atmış bu sezon. Genişletmek için tıkla... Harbiden hocam. En-Nesyri ağabeye güveniyoruz bu maç.
tavuk_sevdalısı dedi: Hayvanat mı bu adam 31 gol ne. En nesyriden bile fazla atmış bu sezon. Genişletmek için tıkla... Harbiden hocam. En-Nesyri ağabeye güveniyoruz bu maç.
Emrecan7434 Decapat Katılım 21 Eylül 2023 Mesajlar 198 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #20 Atii242 dedi: Harbiden hocam. En-nesyri ağabeye güveniyoruz bu maç. Genişletmek için tıkla... Bence duran 2 gol atacak.
Atii242 dedi: Harbiden hocam. En-nesyri ağabeye güveniyoruz bu maç. Genişletmek için tıkla... Bence duran 2 gol atacak.