- Makaleler
- 4
Turu geçebileceğimizi düşünmüyorum. Malum sponsor dolayısıyla başarılı olmalarını da çok istemiyorum doğrusu.
Hangi sponsor.
Turu geçebileceğimizi düşünmüyorum. Malum sponsor dolayısıyla başarılı olmalarını da çok istemiyorum doğrusu.
Temsilcimiz Fenerbahçe, bugün şampiyonlar ligi'nde 3. ön eleme turunda rakibi feyenoord ile deplasmanda karşılaşacak. Maç nasıl biter? Benim tahminim: Feyenoord 2-1 Fenerbahçe.
Fenerbahçe'mize başarılar...
Fenerbahçe'nin mevcut sol kanadında oğuz aydını görünce kazanma ihtimali düşüyor hocam. Kerem gelse çok iyi olacaktı maça yetişemiyor.
Hangi sponsor.
Chobani.Hangi sponsor.
Bana da öyle geliyor hocam ama hücum futbolunu çok iyi oynuyorlarmış sanırsam. Orta saha transfer etmişler bir tane, adam manyağın teki.Bu maç bence 2-1 Fenerbahçe alacak.
Rakip takımın eksiklikleri var.
Rvpye iyi ders vermek lazım.
Chobani.
Bana da öyle geliyor hocam ama hücum futbolunu çok iyi oynuyorlarmış sanırsam. Orta saha transfer etmişler bir tane, adam manyağın teki.
Eki Görüntüle 2550453
Adam cidden orta saha hocam.31 gol atana orta saha mı olur? Fenerbahçe eredivisie takımlarıns benzemez ama.
Chobani.
Bana da öyle geliyor hocam ama hücum futbolunu çok iyi oynuyorlarmış sanırsam. Orta saha transfer etmişler bir tane, adam manyağın teki.
Eki Görüntüle 2550453
Harbiden hocam. En-Nesyri ağabeye güveniyoruz bu maç.Hayvanat mı bu adam 31 gol ne.
En nesyriden bile fazla atmış bu sezon.
Harbiden hocam. En-nesyri ağabeye güveniyoruz bu maç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.