Selamlar, burada FF 14 oynayan ya da oynamayı düşünen kişilerin, Türk topluluğu olmaması konusundaki mesajlarını gördüm. Bunun üzerine belki hala isteyen ya da burayı görüp iletişime geçmek isteyen olursa diyerek, klanımızı temsilen bir cevap yazmak istedim.
Yıllardır birbirini tanıyan, birlikte çok çeşitli oyunlar oynayan bir arkadaş topluluğu olarak 2 ay önce FF 14'e başladık. Büyük keyif alarak oynamakta olduğumuz oyunda "Savage RAID"lere ve diğer "Endgame" etkinliklere başlamak istiyoruz. Şu anda 6 kişi tam aktif, 2 kişi yarı aktif olarak oyundayız. Aramıza katılmak isteyen birkaç arkadaş daha bulursak düzenli olarak RAID yapma hedefindeyiz. Yaş ortalamamız 30'un üzerinde ve neredeyse hepimiz işlerimiz ve/veya çocuklarımız sebebiyle gündüz iş/akşamları oyun şeklinde oynayabiliyoruz. RAID saatlerimizi de bu düzene göre ayarlayacağız. Bizimle oyunu oynamak isteyen arkadaşlar, oyunun resmi "recruit" sayfası üzerinden "Like A Boss" olarak aratarak ya da bağlantıya tıklayarak, ya da forum üzerinden profil mesajı atarak ulaşabilirler.
Hocam ben Light Phoenix'teyim oradaysanız chill takılabiliriz.@LikeABossGuild Kardeş oyun yükleniyor. Server olarak hangisini seçelim DC linkiniz yokmu sizin konuya karekter yaratmadığım için yazamıyorum.
@LikeABossGuild Kardeş oyun yükleniyor. Server olarak hangisini seçelim DC linkiniz yokmu sizin konuya karekter yaratmadığım için yazamıyorum.
Discord kullanmıyoruz şu an erişim engeli sebebiyle, Microsoft Teams üzerinden sesli iletişim kuruyoruz. Officer bir arkadaşımız size oyun içerisinden ulaşmaya çalışmış ancak iletişim kuramamış maalesef, bize oyun içinden yazarsanız yardımcı olmaya çalışacağız.@LikeABossGuild Discort linki atar msn bende o serverdeyim
Merhaba oynadığınız serverde başladık arkadaşımla oynamaya free trial olarak 70 olup oyunu aldığımızda hala oynuyorsanız beraber oynayabilir miyiz acaba ?Discord kullanmıyoruz şu an erişim engeli sebebiyle, Microsoft Teams üzerinden sesli iletişim kuruyoruz. Officer bir arkadaşımız size oyun içerisinden ulaşmaya çalışmış ancak iletişim kuramamış maalesef, bize oyun içinden yazarsanız yardımcı olmaya çalışacağız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.