FF14 (Final Fantasy XIV Online) alınır mı?

Devam ediyor musunuz acaba?

Selamlar, burada FF 14 oynayan ya da oynamayı düşünen kişilerin, Türk topluluğu olmaması konusundaki mesajlarını gördüm. Bunun üzerine belki hala isteyen ya da burayı görüp iletişime geçmek isteyen olursa diyerek, klanımızı temsilen bir cevap yazmak istedim.

Yıllardır birbirini tanıyan, birlikte çok çeşitli oyunlar oynayan bir arkadaş topluluğu olarak 2 ay önce FF 14'e başladık. Büyük keyif alarak oynamakta olduğumuz oyunda "Savage RAID"lere ve diğer "Endgame" etkinliklere başlamak istiyoruz. Şu anda 6 kişi tam aktif, 2 kişi yarı aktif olarak oyundayız. Aramıza katılmak isteyen birkaç arkadaş daha bulursak düzenli olarak RAID yapma hedefindeyiz. Yaş ortalamamız 30'un üzerinde ve neredeyse hepimiz işlerimiz ve/veya çocuklarımız sebebiyle gündüz iş/akşamları oyun şeklinde oynayabiliyoruz. RAID saatlerimizi de bu düzene göre ayarlayacağız. Bizimle oyunu oynamak isteyen arkadaşlar, oyunun resmi "recruit" sayfası üzerinden "Like A Boss" olarak aratarak ya da bağlantıya tıklayarak, ya da forum üzerinden profil mesajı atarak ulaşabilirler.

Hocam merhaba öncelikle ben 18 yaşındayım ve MMO türüne yaş grubumun aksine ilgi duyuyorum. FF14e yeni başladım oyun hakkında bilgim bulunmuyor, önceden New World Black Desert Online gibi MMO'lar oynadım. Yaş sizin için problem teşkil etmiyorsa size katılmak isterim, tek başına gelişmek zor oluyor. Discord kullanıyorsanız kullanıcı adım realsaiinix ekleyin lütfen.

Son düzenleme:
Tekrar selamlar, oyuna devam ediyoruz, burayı biraz boşlamışız, tekrar günlük kontrollere başlayalım.

Öğrendiğimiz kadarıyla "Chaos" data center da iseniz oyun içinden Aetheryte lardan Chaos içerisindeki diğer dünyalara zaten gel-git yapabiliyorsunuz. Bunun dışında farklı data center da iseniz (örn. Light) karakter ekranında visit data center diyerek "Chaos -Sagittarius" a geçici olarak geçip de mesaj atabilirsiniz.

/tell Readjan Aire@Sagittarius
/tell Seena Blackmore@Sagittarius

@LikeABossGuild Discort linki atar msn bende o serverdeyim
Discord kullanmıyoruz şu an erişim engeli sebebiyle, Microsoft Teams üzerinden sesli iletişim kuruyoruz. Officer bir arkadaşımız size oyun içerisinden ulaşmaya çalışmış ancak iletişim kuramamış maalesef, bize oyun içinden yazarsanız yardımcı olmaya çalışacağız.

Discord kullanmıyoruz şu an erişim engeli sebebiyle, Microsoft Teams üzerinden sesli iletişim kuruyoruz. Officer bir arkadaşımız size oyun içerisinden ulaşmaya çalışmış ancak iletişim kuramamış maalesef, bize oyun içinden yazarsanız yardımcı olmaya çalışacağız.
Merhaba oynadığınız serverde başladık arkadaşımla oynamaya free trial olarak 70 olup oyunu aldığımızda hala oynuyorsanız beraber oynayabilir miyiz acaba ?

aldık bu arada oyunu arkadaşımla eğer oynayan türk varsa gelebiliriz guilde

Son düzenleme:
Arkadaşlar selamlar. Ben bir türlü ödeme yapamadım oyuna, subscript yapıp devam edemedim, 60 günün sonunda bitti serüven.
Siz nasıl çözdünüz? Ziraat kredi kartı ile ödüyorum, direk 601 hatası veriyor. Arkadaşın garanti kartını denedik, 0,00 euro çekim uapıyor, şifre vs geliyor, 6 haneli banka kodunu girince yine 601’e atıyor.
Sizler de karşılaştınız mı bu sorunla? Nasıl çözdünüz?
Teşekkür ederim şimdiden 🙏

Technopat Haberler

Geri
Yukarı