RahatVodka
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, ben DIY FFB direksiyon seti yapıyorum. Videoları izledim; parçaları aldım ve kurdum fakat direksiyon kendini -450 de sınırlarken +450 dereceye geldiğinde motor kendi kendine full güç verip sınırsız bir şekilde çevirmeye başlıyor. Ne yapabilirim? Cidden çok sinirimi bozmaya başladı, hiçbir yerde çözümünü de bulamadım. Bağlantıları zibilyon kez kontrol ettim, baştan kablolamayı da yaptım olmuyor.
Parçalar:
Arduino Leonardo.
24V 3000RPM RS775DC motor.
BTS7960B motor sürücü.
Meanwell 24v 15a smps güç kaynağı.
@06 Fil Necati @deux freres @Serush bu konularla ilgilendiğinizi gördüm yardımcı olursanız sevinirim.
Parçalar:
Arduino Leonardo.
24V 3000RPM RS775DC motor.
BTS7960B motor sürücü.
Merhaba, ben dıy FFB direksiyon seti yapıyorum. Videoları izledim; parçaları aldım ve kurdum fakat direksiyon kendini -450 de sınırlarken +450 dereceye geldiğinde motor kendi kendine full güç verip sınırsız bir şekilde çevirmeye başlıyor. Ne yapabilirim? Cidden çok sinirimi bozmaya başladı, hiçbir yerde çözümünü de bulamadım. Bağlantıları zibilyon kez kontrol ettim, baştan kablolamayı da yaptım olmuyor.
Parçalar:
Arduino Leonardo.
24v 3000RPM RS775DC motor.
Bts7960b motor sürücü.
@06 Fil Necati @deux freres @Serush bu konularla ilgilendiğinizi gördüm yardımcı olursanız sevinirim.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: