FH 4 alınır mı?

Kuponlarla beraber alınabilir diye düşünüyordum. O kadar mı kötü durumdayız yoksa?

Var hocam para yok o kadar RDR zorlamanın yolunu arıyorum yok gibi.

Tomb Raider bedava aldım GTA mı yoksa GoW mu sizce fiyatına bakıp geliyorum.

Online istiyorsan GTA, hikaye istiyorsan GoW. Bana göre Dünya'nın en iyi 2. oyunu GoW. 1. ise GoW: Ragnarök.

Çok pahalıymış indirim geldi sandım.

Yanlışlıkla öne çıkardım geri almanın yolu nedir?

Haklısınız fakat mekanikleri arcade'ye daha yakın bakınce.
Onun dışında alınır, oynanabilir. Klavyeyle oynanabilecek en iyi araba oyunu olabilir. Gamepad varsa Asetto Corsa'ya yapıştırın direkt, ayrıca indirimlerle FH4 daha ucuza denk geliyoor diye biliyorum.

FH4 veya FH5 oynamak için simulasyon yarış arabası seviyorsan oynarım diyorsan alınır. Etkileyicidir. Güzel grafikleri vardır. Ben sevmedim. Yarış arabası tercih edeceksem ilk tercihim NFS olur.

FH4 veya FH5 oynamak için simulasyon yarış arabası seviyorsan oynarım diyorsan alınır. Etkileyicidir. Güzel grafikleri vardır. Ben sevmedim. Yarış arabası tercih edeceksem ilk tercihim NFS olur.

Mazi her şeyden değerlidir usta.

Görür görmez bu konu aklıma geldi, rica ederim. Umarım iyi vakitler geçirirsnizi tatil de. Darısı başımıza diyelim bizde.

İnşallah.

Yani arcade olarak hangi oyuna baktığımıza bağlı. Ben Arcade olarak Hotwheels Unleashed ve Asphalt 9'a, Simülasyon olarak ise Asetto'ya bakarak simülasyona daha yakın dedim ancak evet arcade'de olabilir.

Gamepadle Asetto'dan bir ben zevk alamadım sanırım Bir ara denemiştim gamepadle çok eğlenmedim, bilmiyorum belki türe o kadar yatkın değilimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…