FH 4 alınır mı?

Kuponlarla beraber alınabilir diye düşünüyordum. O kadar mı kötü durumdayız yoksa?

Var hocam para yok o kadar RDR zorlamanın yolunu arıyorum yok gibi.

Aslında bu bütçede en mantıklısı Game Pass gibi görünüyor. Biraz daha ekleyip 3 aylık alabilirsiniz, yaz ayını rahat geçirebilirsiniz ancak istemiyorsanız:

Titanfall 2
The Witcher 3
Steam'den bunları önerebilirim. İkside indirimli fiyatı ile alınmalı. Epic Games'e gelecek olursak:
Kupon ile beraber alınabilecek oyunlar:
GTA 5
Tomb Raider üçlemesi olabilir.
God of War.
RDR 2
BioShock.
Crysis trilogy.

Biraz daha var ancak yarın yazacağım. Pek müsait değilim.

Tomb Raider bedava aldım GTA mı yoksa GoW mu sizce fiyatına bakıp geliyorum.

Çok pahalıymış indirim geldi sandım.

Var hocam para yok o kadar RDR zorlamanın yolunu arıyorum yok gibi.

Tomb Raider bedava aldım GTA mı yoksa GoW mu sizce fiyatına bakıp geliyorum.

Yanlışlıkla öne çıkardım geri almanın yolu nedir?

Hocam emin olun düşündüğünüz kadar eski değil. Ayrıca oyunu beğenmeniz muhtemel çünkü illa bir görevi takip etmek zorunda değilsiniz, oyunun dünyasında özgürce gezebilirsiniz.

Mekanikleri ne tam gerçekçi ne de çok arcade. Ancak gerçekçiye daha yakın.

Araba fiyatları da yine aynı şekilde alınması inanılmaz zor değil. Grafikler ise günümüz için hala eskimiş durumda değil ve oyunun optimizasyonu da güzel. MX150 kartla Low'da 60FPS oynadım ben bunu, bence başarılı bir optimizasyon.

Bu arada isterseniz tek başınıza isterseniz arkadaşlarınızla beraber oynayabilirsiniz.

Yani bence alınabilir.

FH5 Ultimate'e düzgün bir indirim gelse de alsam :(
Haklısınız fakat mekanikleri arcade'ye daha yakın bakınce.
Onun dışında alınır, oynanabilir. Klavyeyle oynanabilecek en iyi araba oyunu olabilir. Gamepad varsa Asetto Corsa'ya yapıştırın direkt, ayrıca indirimlerle FH4 daha ucuza denk geliyoor diye biliyorum.

FH4 veya FH5 oynamak için simulasyon yarış arabası seviyorsan oynarım diyorsan alınır. Etkileyicidir. Güzel grafikleri vardır. Ben sevmedim. Yarış arabası tercih edeceksem ilk tercihim NFS olur.

FH4 veya FH5 oynamak için simulasyon yarış arabası seviyorsan oynarım diyorsan alınır. Etkileyicidir. Güzel grafikleri vardır. Ben sevmedim. Yarış arabası tercih edeceksem ilk tercihim NFS olur.

Mazi her şeyden değerlidir usta.

Görür görmez bu konu aklıma geldi, rica ederim. Umarım iyi vakitler geçirirsnizi tatil de. Darısı başımıza diyelim bizde. :D

İnşallah.

Haklısınız fakat mekanikleri arcade'ye daha yakın bakınce.
Onun dışında alınır, oynanabilir. Klavyeyle oynanabilecek en iyi araba oyunu olabilir. Gamepad varsa Asetto Corsa'ya yapıştırın direkt, ayrıca indirimlerle FH4 daha ucuza denk geliyoor diye biliyorum.
Yani arcade olarak hangi oyuna baktığımıza bağlı. Ben Arcade olarak Hotwheels Unleashed ve Asphalt 9'a, Simülasyon olarak ise Asetto'ya bakarak simülasyona daha yakın dedim ancak evet arcade'de olabilir.

Gamepadle Asetto'dan bir ben zevk alamadım sanırım :D Bir ara denemiştim gamepadle çok eğlenmedim, bilmiyorum belki türe o kadar yatkın değilimdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı