Xbox FH 4 Ultimate Edition 300'TL'ye alınır mı?

Rob

Hectopat
Yer
Pasadena
Oyun bildiğiniz üzere mağazalardan kalkacak. Xboxta 300 TL verilir mi ultimate edition versiyonuna? Yarış veya etkinlik yapan birisi değilim sadece açık dünyada dolaşmayı seviyorum. Halihazırda Crew 2'ye sahibim, FH'nin daha kapsamlı olduğunu biliyorum fakat Yarış veya etkinlik yapmadığımdan dolayı Crew 2 yeterli olur mu acaba?

Oyun bildiğiniz üzere mağazalardan kalkacak. Xboxta 300 TL verilir mi ultimate edition versiyonuna? Yarış veya etkinlik yapan birisi değilim sadece açık dünyada dolaşmayı seviyorum. Halihazırda Crew 2'ye sahibim, FH'nin daha kapsamlı olduğunu biliyorum fakat Yarış veya etkinlik yapmadığımdan dolayı Crew 2 yeterli olur mu acaba?
FH4'te 30 saatim falan var, ve inanılmaz baydı oyun, belki hala aynı mıdır bilmiyorum ama ben oynarken 4-5 saat oynayınca bir sürü hediye falan veriyordu, rahatça gelişebiliyorduk, şuan gram keyif vermiyor, açık dünyada dolaşmak vesaire.

15 Aralık'da satıştan kalkacak 300TL alınır bence, benim hem Microsoft hem de Steam var Steam versiyonu standart olduğu için Ultimate son bir kez alıp yükseltmek istiyorum satıştan kalkacağı için.

Bence satıştan kalktığı zaman artık alınamayacağı için şimdiden alınıp kütüphaneye atılır.

Oynanabilir ve alınabilir bir oyun. Alınmışken Ultimate Edition alınmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı