Çözüldü FH 5 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

IDWI OxyGeN

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim. Benim Xbox Game Pass'im var ve diğer oyunlar olsun sorunsuz oynayabiliyordum. Fakat Forza Horizon 5 bir türlü ne yaptıysam açamadım oyuna tıklıyorum tepki vermiyor açılmıyor bir hata kodu bile vermiyor. Bundan dolayı ne çözüm varsa denedim fakat yapamadım en son çare bilgisayara format attım yine aynı değişen bir şey olmadı. Belki Xbox ağımdaki teredo hatasındandır diye onu da yapmaya çalıştım o da olmadı bütün forumlardaki CMD kotlarını denedim ama olmadı belki kacırdığım çözümler olabilir ama bir arkadaşın DNS ayarlarınızı değiştirin oluyor mesajına onu denedim verdiği DNS ayarlarını yaptım oldu. Fakat Xbox ağı ayarlarını kapattığım zaman ve tekrar açtığımda yine eskisi gibi teredo uygun bulunamadı hatası alıyorum düzelte bastığım zaman oluyor fakat ben bu ayarlar kısmını kapattığım zaman yine aynı hatayı veriyor. Çözüm yolu söyler misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Öncelikle dostlarım, çözümü nasıl buldum derseniz Microsoft'un destek ekibinin verdiği çözümlerle yaptım. Bazı çözümler işe yaramadı. Bir tane çözüm var, o işime yaradı. Size onu paylaşayım. Eğer sizde olmazsa diğer çözümleri de paylaşırım.

Adım 5:

Windows PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın.

PowerShell penceresinde bu komutu girin:

“get-appxpackage Microsoft.GamingServices | remove-AppxPackage -allusers” sonra entera basın.

Bu işlem birkaç dakika alacak, biraz bekleyin. (ya da saniye)

Şimdi aynı pencerede şu komutu yazın: “start ms-windows-store://pdp/?productid=9MWPM2CQNLHN” ve enter tuşuna basın. (mağazayı açarsa gaming hizmetlerini yükleyin)

Bundan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrardan deneyin.
Öncelikle dostlarım, çözümü nasıl buldum derseniz Microsoft'un destek ekibinin verdiği çözümlerle yaptım. Bazı çözümler işe yaramadı. Bir tane çözüm var, o işime yaradı. Size onu paylaşayım. Eğer sizde olmazsa diğer çözümleri de paylaşırım.

Adım 5:

Windows PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın.

PowerShell penceresinde bu komutu girin:

“get-appxpackage Microsoft.GamingServices | remove-AppxPackage -allusers” sonra entera basın.

Bu işlem birkaç dakika alacak, biraz bekleyin. (ya da saniye)

Şimdi aynı pencerede şu komutu yazın: “start ms-windows-store://pdp/?productid=9MWPM2CQNLHN” ve enter tuşuna basın. (mağazayı açarsa gaming hizmetlerini yükleyin)

Bundan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tekrardan deneyin.

Çözüm

Dostum zahmetinden dolayı teşekkür ederim. Ben oyunu tekrar yükleyerek sorunu çözdüm. Gerçekten çok sorunlu bir oyun. Umarım bu çözüm, sorun yaşayan başkalarının işine de yarar.

Dostum ben bu oyunu hep böyle mi açacağım hep aynı komutu kullanmam gerekiyor bunun formattan başka çözümü yok mu?

Bende bu ekranı verdi ne yapmalıyım acaba.

Dosya Ekleri

• resim_2023-06-16_003154531.png
    resim_2023-06-16_003154531.png
    244,1 KB · Görüntüleme: 614

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı