FH 5 oynarken bir anda sistem gitti

394919

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar Forza Horizon 5 oynarken kuzenim in tuşa basması ile veya sebepsiz yere sistem gitti ve monitör ışığı maviden turuncu ya döndü. Daha sonra ekran gelmeyince fişi çekip geri taktım ve bilgisayarın güç düğmesine bastım fakat kasanın ışıkları çalışıyor monitörde güç var fakat ekran siyah ekran kalıyor BIOS ekranı bile gelmiyor. Dakikada bir ekran kartı fanlarını %100 çalıştırıp birkaç saniye sonra geri kapatıyor. Bana yardımcı olur musunuz?

Bildiğim kadarıyla klavyede WannaCry yükleyen bir tuş yok o yüzden tuşa basmayla olacak şey değil kuzenine çok yüklenme.

Öncelikle RAM'leri bi kontrol et yerlerine iyice oturmuş mu? Tam oturmadığı zaman ufak tefek hareketlerle çıkabiliyor. Sorun RAM'lerde değilse PC kapalı iken anakartın üstündeki CMOS Reset pinlerine düz tornavida ile bir kaç saniye dokun veya direkt parmakla. Bulamam yapamam diyorsan PC'yi tamamen fişlerini sök hiç güç gitmiyorken anakart pili sök ve 5 dakika kadar bekle daha sonra pilsiz şekilde PC'yi çalıştır düzeldiyse kapatıp tekrar pili tak ve kullanmaya devam et.

Bildiğim kadarıyla klavyede WannaCry yükleyen bir tuş yok o yüzden tuşa basmayla olacak şey değil kuzenine çok yüklenme.

Öncelikle RAM'leri bi kontrol et yerlerine iyice oturmuş mu? Tam oturmadığı zaman ufak tefek hareketlerle çıkabiliyor. Sorun RAM'lerde değilse PC kapalı iken anakartın üstündeki CMOS Reset pinlerine düz tornavida ile bir kaç saniye dokun veya direkt parmakla. Bulamam yapamam diyorsan PC'yi tamamen fişlerini sök hiç güç gitmiyorken anakart pili sök ve 5 dakika kadar bekle daha sonra pilsiz şekilde PC'yi çalıştır düzeldiyse kapatıp tekrar pili tak ve kullanmaya devam et.
Hocam çok sağolun şu misafirler gitsin deneyeceğim . Kuzenime kızmadım zaten ben yanındayım bi anda oyunda ekrsn gitti . Zamanlama kötü sadece 😂

Bildiğim kadarıyla klavyede wannacry yükleyen bir tuş yok o yüzden tuşa basmayla olacak şey değil kuzenine çok yüklenme.

Öncelikle RAM'leri bir kontrol et yerlerine iyice oturmuş mu? Tam oturmadığı zaman ufak tefek hareketlerle çıkabiliyor. Sorun RAM'lerde değilse PC kapalı iken anakartın üstündeki CMOS reset pinlerine düz tornavida ile birkaç saniye dokun veya direkt parmakla. Bulamam yapamam diyorsan PC'yi tamamen fişlerini sök hiç güç gitmiyorken anakart pili sök ve 5 dakika kadar bekle daha sonra pilsiz şekilde PC'yi çalıştır düzeldiyse kapatıp tekrar pili tak ve kullanmaya devam et.

Hocam dediginiz gibi yaptım ilk seferinde kurtarma ekranı geldi daha sonra kişisel bilgisayarımı kurtar dedim ekran tekrar gitti ekran kartı fanları %100 açtı daha sonra tekrar o pili çıkarıp bekledim tekrar denediğimde normal şekilde açıldı bilgisayar 15 saniye sonra yine görüntü gitti. Kafayı yemek üzereyim hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı