FH 5'de araba nasıl hızlandırılır?

Makaleler
8
Oyunda 80-90 arabam var. Bunları nasıl hızlandırabilirim? Oyun içinde Ayar düzen dosyaları diye bir şey gördüm oyunda. Kalkış, hız, yol tutuşu gibi şeyleri yükseltiyor. Dosya tarzı şeyler. Bunları indirsem hızlanır mı arabalar?

Bu ayar düzen dosyalarını indirip kursam herhangi bir virüs ile karşılaşmam değil mi? Dosya derken, gerçekten bir dosya mı indiriyor yoksa oyun içi bir şey mi?

Benim bildiğim Config ayarı dosyalarına benzer bir formatta indiriyor olması lazım ama emin değilim. Zaten exe indiriyorsa kaç oradan :D

Bu ayar düzen dosyalarını indirip kursam herhangi bir virüs ile karşılaşmam değil mi? Dosya derken, gerçekten bir dosya mı indiriyor yoksa oyun içi bir şey mi?
Hayır hocam. Onlar virüs değil. Hazır olarak arabayı yükseltiyor.

Oyun içinden modifiye kısmı gibi bir yer vardı galiba uzun süredir oynamıyorum tam hatırlamıyorum o yüzden. O kısımdan hazır ayarları kullan gibi bir şey vardı onlardan indirmeniz yeterli. Sadece o arabın ayarlarını değiştirecek. Dosya indirip kurmak ile kast ettiğiniz buysa eğer.

Yok hocam. Onlarla arabayı ayarlıyoruz. Program dosyası değiller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı