FH4 en sevdiğiniz araçlar

Hocam 2010 Mosler şuanda benim düşüncemle en iyi araç. Yol tutuşu çok iyi ve hızlı ama maksimum hızı çok yüksek değil diye hatırlıyorum. Onun altına Senna gelir. O da aynı şekilde Yol tutuşu iyi ve hızlı. 2. sıraya almamın sebebi Mosler kadar hızlanmıyor. Son olarak da 3. sıraya Centanario'yu koyabilirim ama 2. sıra için Senna'yla kapışabilecek bir araba.

Hocam 2010 mosler şu anda benim düşüncemle en iyi araç. Yol tutuşu çok iyi ve hızlı ama maksimum hızı çok yüksek değil diye hatırlıyorum. Onun altına Senna gelir. O da aynı şekilde yol tutuşu iyi ve hızlı. 2. sıraya almamın sebebi mosler kadar hızlanmıyor. Son olarak da 3. sıraya Centanario'yu koyabilirim ama 2. sıra için Senna'yla kapışabilecek bir araba.

Ben fazla bilmiyorum ama puanlarına göre Ferrari 599xxx iyi geldi bana. Hızı 9.4 onun dışında hepsi 10 onlara bak mıyım mı?

Ben fazla bilmiyorum ama puanlarına göre Ferrari 599xxx iyi geldi bana. Hızı 9.4 onun dışında hepsi 10 onlara bak mıyım mı?
Puanlarda önemli tabi onlara bakman kolaylık olur. 599XX'den 2 tane var. Biri XX biri XX Evo. 599XX'i modifiye ile en fazla 450 km/s filan yapar. Evo ise 520 km/s yapabiliyor düz yolda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı