Zamanında FH4 Ultimate sürümünü alıp iade etmiştim(yaklaşık 1 saat kadar da oynamıştım). Yakın zamanda ise oyunu tekrar aldım ancak standart sürümünü aldım. Oyunu yaklaşık 12 saat oynadıktan sonra ise hediyeler bölümünde çokça çark çevirme ve araba olduğu fark ettim. Şöyle ki 18 olan araba sayım +60, 500K olan kredim de +2M oldu. Oyunun verdiği bu hediyeler normal bir seviyede mi yoksa benim zamanında alıp iade ettiğim Ultimate sürümündeki DLC'lerle mi alakalı? Eğer DLC'lerle alakalı ise ileride ters ibraz gibi sorunlarla karşılaşır mıyım?
Ultimate sürümünün kendisi abartı. Ultimate sürümüne sahip olmadan DLC'li araçlara sahip olunamıyor. DLC'li araçlar Ranked yarışlarda daha üstün. P2W bir oyun.
Drift macerasında da DLC'li araçlar üstünlük kuruyor.
P2W olmayan eleyici modu var, saçma bir mod o da.
Ormanın içinde spor araçlarla yarışıyoruz.
Şansa ağaca çarpmayan kazanıyor...
Zamanında FH4 Ultimate sürümünü alıp iade etmiştim(yaklaşık 1 saat kadar da oynamıştım). Yakın zamanda ise oyunu tekrar aldım ancak standart sürümünü aldım. Oyunu yaklaşık 12 saat oynadıktan sonra ise hediyeler bölümünde çokça çark çevirme ve araba olduğu fark ettim. Şöyle ki 18 olan araba sayım +60, 500k olan kredim de +2m oldu. Oyunun verdiği bu hediyeler normal bir seviyede mi yoksa benim zamanında alıp iade ettiğim Ultimate sürümündeki DLC'lerle mi alakalı? Eğer DLC'lerle alakalı ise ileride ters ibraz gibi sorunlarla karşılaşır mıyım?
Hayır ben de standart sürüm kullanan birisiyim ve bana da o hediyeler geldi ama anlamadığım bir şekilde herhangi bir para ödemeden Drift Car DLC'si de geldi.
Ultimate sürümünün kendisi abartı. Ultimate sürümüne sahip olmadan DLC'li araçlara sahip olunamıyor. DLC'li araçlar Ranked yarışlarda daha üstün. P2W bir oyun.
Hayır ben de standart sürüm kullanan birisiyim ve bana da o hediyeler geldi ama anlamadığım bir şekilde herhangi bir para ödemeden Drift Car DLC'si de geldi.