FH4 hediyeler abartı mı?

NFS'ye göre çok zor ve gerçekçi bir sürüşü var ama evet dediğiniz gibi Online'da ilk girdiğim yarışta allak bullak oldum :D.

Yanlış bilmiyorsam o DLC ücretsiz olabilir.

NFS aşırı arcade bir oyun o yüzden bana çekici gelmiyor. Forza biraz daha simulasyon ama yine arcade. Aslında zor bir oyun değil asıl zor olan simulasyonlar.

P2W denilemez tam olarak. Oyunda 115 saatim var ve genellikle DLC'siz araçlar sürüyorum.

Oyundaki en önemli şey modifiye DLC'li aracınız olsa bile modifiyeli bir DLC'siz araç sizi rahatça geçebiliyor.
Anladığım kadarıyla DLC araçlar bir tık daha yüksek seviyeden başlıyor ancak dediğiniz gibi modifiyeyle aynı seviyeye geliyorlar.

Ultimate sürümünün kendisi abartı. Ultimate sürümüne sahip olmadan DLC'li araçlara sahip olunamıyor. DLC'li araçlar ranked yarışlarda daha üstün. P2W bir oyun.
Drift macerasında da DLC'li araçlar üstünlük kuruyor.

P2W olmayan eleyici modu var, saçma bir mod o da.
Ormanın içinde spor araçlarla yarışıyoruz.
Şansa ağaca çarpmayan kazanıyor...

Eleyici keyifli bu arada bence.

P2W denilemez tam olarak. Oyunda 115 saatim var ve genellikle DLC'siz araçlar sürüyorum.

Oyundaki en önemli şey modifiye DLC'li aracınız olsa bile modifiyeli bir DLC'siz araç sizi rahatça geçebiliyor.
Rankınız nedir? Şu muhabbeti kiminle yapsam Ranked oynamadığını söylüyor.
Oynamadığı halde konuşuyor yani.

NFS aşırı arcade bir oyun o yüzden bana çekici gelmiyor. Forza biraz daha simulasyon ama yine arcade. Aslında zor bir oyun değil asıl zor olan simulasyonlar.

NFS sürüşü çok kolay yüksek hızlarda bile düzgün dönüşler yapılıyor ama Forza'nın sürüş hissi mükemmel o zorluğu asıl oyunu keyifli yapıyor.

Anladığım kadarıyla DLC araçlar bir tık daha yüksek seviyeden başlıyor ancak dediğiniz gibi modifiyeyle aynı seviyeye geliyorlar.
DLC'li araçlara da modifiye yapıldığını unutma.
''A'' klasmanındaki Ranked yarışlarda Atomic Punk '59 aracına diğer araçlar yetişemiyor.
DLC'li bir araç bu tabii.

P2W değil diyenler, açık dünyada öylesine geziyorlar. Ranked girmemiş olmalarına rağmen atıp tutuyorlar.

DLC'li araçlara da modifiye yapıldığını unutma.
''A'' klasmanındaki Ranked yarışlarda Atomic Punk '59 aracına diğer araçlar yetişemiyor.
DLC'li bir araç bu tabii.

P2W değil diyenler, açık dünyada öylesine geziyorlar. Ranked girmemiş olmalarına rağmen atıp tutuyorlar.
Bu konularda pek bilgim yok daha. Zaten LoL rankda tilt olup başka oyunlar arayışı içinde bulduğum bu oyunda da o bataklığa bulaşacağımı da düşünmüyorum :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı