NFS aşırı arcade bir oyun o yüzden bana çekici gelmiyor. Forza biraz daha simulasyon ama yine arcade. Aslında zor bir oyun değil asıl zor olan simulasyonlar.
Ultimate sürümünün kendisi abartı. Ultimate sürümüne sahip olmadan DLC'li araçlara sahip olunamıyor. DLC'li araçlar ranked yarışlarda daha üstün. P2W bir oyun.
Drift macerasında da DLC'li araçlar üstünlük kuruyor.
P2W olmayan eleyici modu var, saçma bir mod o da.
Ormanın içinde spor araçlarla yarışıyoruz.
Şansa ağaca çarpmayan kazanıyor...
NFS aşırı arcade bir oyun o yüzden bana çekici gelmiyor. Forza biraz daha simulasyon ama yine arcade. Aslında zor bir oyun değil asıl zor olan simulasyonlar.
DLC'li araçlara da modifiye yapıldığını unutma.
''A'' klasmanındaki Ranked yarışlarda Atomic Punk '59 aracına diğer araçlar yetişemiyor.
DLC'li bir araç bu tabii.
P2W değil diyenler, açık dünyada öylesine geziyorlar. Ranked girmemiş olmalarına rağmen atıp tutuyorlar.
DLC'li araçlara da modifiye yapıldığını unutma.
''A'' klasmanındaki Ranked yarışlarda Atomic Punk '59 aracına diğer araçlar yetişemiyor.
DLC'li bir araç bu tabii.
P2W değil diyenler, açık dünyada öylesine geziyorlar. Ranked girmemiş olmalarına rağmen atıp tutuyorlar.
Bu konularda pek bilgim yok daha. Zaten LoL rankda tilt olup başka oyunlar arayışı içinde bulduğum bu oyunda da o bataklığa bulaşacağımı da düşünmüyorum .