V Vank453 Decapat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #1 Merhaba. Oyunu Xbox Game Pass'ten indirdim ama kontrollere girip direksiyona tıklayınca hiçbir şey olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2023
Merhaba. Oyunu Xbox Game Pass'ten indirdim ama kontrollere girip direksiyona tıklayınca hiçbir şey olmuyor.
Çözüm V V Vank453 25 Mayıs 2023 Cevaplarınız için hepinize teşekkürler. Sorunu şu şekilde çözdüm, direksiyon kısmına gelip, klavyedeki sağ ya da sol ok tuşlarına basınca geliyor.
Cevaplarınız için hepinize teşekkürler. Sorunu şu şekilde çözdüm, direksiyon kısmına gelip, klavyedeki sağ ya da sol ok tuşlarına basınca geliyor.
ardacanci Kilopat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 7.957 Makaleler 8 Çözümler 118 Yer Kocaeli, Gölcük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Avcılığı 23 Mayıs 2023 #2 Vank453 dedi: Merhaba. Oyunu Xbox Game Pass'ten indirdim ama kontrollere girip direksiyona tıklayınca hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... O direksiyonu desteklemiyor diye biliyorum FH5, keşke direksiyonu almadan önce konu açsaydınız. Artı 0 Eksi
Vank453 dedi: Merhaba. Oyunu Xbox Game Pass'ten indirdim ama kontrollere girip direksiyona tıklayınca hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... O direksiyonu desteklemiyor diye biliyorum FH5, keşke direksiyonu almadan önce konu açsaydınız.
picarean Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 744 Çözümler 7 Yer İzmir 23 Mayıs 2023 #3 Direksiyonun desteği yok, joystick olarak tanıtmayı deneyin. Artı 0 Eksi
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 23 Mayıs 2023 #4 Direksiyon setinizin Forza Horizon 4 ve Forza Horizon 5 desteği bulunmuyor. Bu yüzden çalışmamaktadır/görmemektedir. Artı 0 Eksi
Direksiyon setinizin Forza Horizon 4 ve Forza Horizon 5 desteği bulunmuyor. Bu yüzden çalışmamaktadır/görmemektedir.
GoktugT Hectopat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1.995 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Mayıs 2023 #5 Vank453 dedi: Merhaba. Oyunu Xbox Game Pass'ten indirdim ama kontrollere girip direksiyona tıklayınca hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Desteği yok ki.. Artı 0 Eksi
Vank453 dedi: Merhaba. Oyunu Xbox Game Pass'ten indirdim ama kontrollere girip direksiyona tıklayınca hiçbir şey olmuyor. Genişletmek için tıkla... Desteği yok ki..
KS KS V Vank453 Decapat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #6 Cevaplarınız için hepinize teşekkürler. Sorunu şu şekilde çözdüm, direksiyon kısmına gelip, klavyedeki sağ ya da sol ok tuşlarına basınca geliyor. Artı 1 Eksi Çözüm
Cevaplarınız için hepinize teşekkürler. Sorunu şu şekilde çözdüm, direksiyon kısmına gelip, klavyedeki sağ ya da sol ok tuşlarına basınca geliyor.