Forza Horizon 5 oyununda playground Games oynamaya çalıştım, ilk denememde oyuncular hızlı seyahat ediyor kısmında kaldı. Şimdi de girmeye çalışınca uyarı veriyor. Xbox üzerinden oynuyorum.
Sadece Hata diyor, başka bir uyarı çıkmıyor.Ne tür bir uyarı aldığınızı da paylaşabilir misiniz?
Birde araç bazen 100 ile giderken duruyor, internetimle ilgili bir sıkıntı oluyor olabilir mi?Ne tür bir uyarı aldığınızı da paylaşabilir misiniz?
Hatanın ne olduğunu bilmeden kesin bir şey söylemek zor. Xbox hesabınızdan çıkış yapıp tekrar girmeyi deneyin.Sadece Hata diyor, başka bir uyarı çıkmıyor.
Bu durum düşük bant genişliğinden kaynaklanıyor olabilir. Sisteminizin özelliklerine göre bu durumun yaşanma sıklığı değişebilir.Birde araç bazen 100 ile giderken duruyor, internetimle ilgili bir sıkıntı oluyor olabilir mi?
Hocam internetim kötü sayılmaz, ülke şartlarına göre normal. Xbox Series S üzerinden oynuyorum, hesabımdan çıkıp bir daha girersem Xbox sıfırlanmaz değil mi?Hatanın ne olduğunu bilmeden kesin bir şey söylemek zor. Xbox hesabınızdan çıkış yapıp tekrar girmeyi deneyin.
Bu durum düşük bant genişliğinden kaynaklanıyor olabilir. Sisteminizin özelliklerine göre bu durumun yaşanma sıklığı değişebilir.
Düşük bant genişliğinden kastım internet değil, ekran kartı ile alakalı bir durum. İnternetten dolayı böyle bir sıkıntı yaşanacağını düşünmem. FH 4 ve 5'te aynı problemi ben de yaşamıştım ancak bu internet ile alakalı değildi.Hocam internetim kötü sayılmaz, ülke şartlarına göre normal. Xbox Series S üzerinden oynuyorum, hesabımdan çıkıp bir daha girersem Xbox sıfırlanmaz değil mi?
Teşekkürler, yarın deneyip son durumu bildireceğim.Düşük bant genişliğinden kastım internet değil, ekran kartı ile alakalı bir durum. İnternetten dolayı böyle bir sıkıntı yaşanacağını düşünmem. FH 4 ve 5'te aynı problemi ben de yaşamıştım ancak bu internet ile alakalı değildi.
Hayır hesabınızdan çıkıp tekrar giriş yapmakla hesap sıfırlanmaz.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.