Fiat Egea 1.3 Multijet vs 1.4 Fire Lounge?

CeliI

Hectopat
Sorum başlıktaki gibi fiyatları aynı sayılır birisi donanım olarak lounge daha iyi tabii ki fakat 1.4 olması kafa karıştırıyor. 1.3 Multijet ise motor olarak iyi fakat urban paket hangisi daha iyi bir tercih olur sizce 4 kişilik aileyiz sıkça piknik vs. gideriz, genel olarak şehir içi kullanım, şu anda ise yaklaşık 2 senedir bindiğimiz 1999 model 1.3 Accent aracına sahibiz. Bu araçtan geçeceğiz düşüncelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Egea için genellikle dizelini önerirler. Normaldir çünkü 1.4 benzinli motoru biraz zayıf kalıyor. LPG'li binerim az yaksın diyorsanız alabillirsiniz. Ama benzinli kullanmayı planlıyorsanız hiç tavsiye etmem. 1.3 dizel olanını alın derim.

1.3 risksiz bence. Urban da boş değil isteklerinizi bilemem ama ortalama olarak yeterli donanımlarda. 1.4 olan sizi yorabilir çok sakin kullanmanız gerek. Yokuşlarda vitse düşmeye, 4 5 kişi bindiğinizde 100km/s yapmak için sabretmeye alışkın olmanız gerek. Aksi takdirde motor Azer Bülbül misali uzun hava söyler size.

Sorum başlıktaki gibi fiyatları aynı sayılır birisi donanım olarak lounge daha iyi tabii ki fakat 1.4 olması kafa karıştırıyor. 1.3 Multijet ise motor olarak iyi fakat urban paket hangisi daha iyi bir tercih olur sizce 4 kişilik aileyiz sıkça piknik vs. gideriz, genel olarak şehir içi kullanım, şu anda ise yaklaşık 2 senedir bindiğimiz 1999 model 1.3 Accent aracına sahibiz. Bu araçtan geçeceğiz düşüncelerinizi bekliyorum teşekkürler.
Hocam şahsen ben olsam donanıma değil motora bakarım, ve kesinlikle 1.3 tercih ederim, ee ne demişler Multijet Mutlujet😉

1.3 motorlu Egea akrabamda var kendimde kurtardım çok iyi araç rampada acımıyor.
Şimdiki 1.3 ler çok daha atik hocam bide 95 beygir, bizde 2012 Fiorino vardı 75beygir 1.3, araba güneydoğu Anadolu'nun dağlarını keçi misali tırmanıyordu😅

1.3 ama hangi model? Advlue varsa 1.4 al derim. Bırak gitmesin sürekli para harcatmasından iyidir.
Bu adblue nefretini bir türlü anlamadım gitti, nedir bu adbluenin + lari - leri?

Şimdiki 1.3'ler çok daha atik hocam bir de 95 beygir, bizde 2012 Fiorino vardı 75beygir 1.3, araba güneydoğu Anadolu'nun dağlarını keçi misali tırmanıyordu😅

Bu AdBlue nefretini bir türlü anlamadım gitti, nedir bu AdBlue'nin +lari -leri?

Eski 1.3 motorlar sıkıntılı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı