Hocam 2024 modellerini bilmiyorum da onun öncesindekilerde bazılarında olmuyordu bende urban var 2021model onda kabloyla direkt bağlanıyor 2021 model bazı easy pluslarda olmuyormuş bayiye falan sorun teyit edin .Arkadaşlar 2024 modeli easy Plus paketindeki o ekranında u connect mesela Spotify ile eşleşme kurabiliyor muyuz yani demek istediğim Spotify'ın araba özelliğini kullanabiliyor muyuz? Bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar 2024 modeli easy Plus paketindeki o ekranında u connect mesela Spotify ile eşleşme kurabiliyor muyuz yani demek istediğim Spotify'ın araba özelliğini kullanabiliyor muyuz? Bilgisi olan var mı?
Uconnect Türkiye'de çalışan bir sistem değil.
Sanırım CarPlay ve Android Auto'yu kastettiniz. 2021-2022-2023 model easy Plus paketlerde CarPlay ve Android Auto çalışmıyor. Ben 2021 urban Plus kullanıyorum ben de var ama 2023 easy Plus kullanan arkadaşımda çalışmadı. 2024 modelle ilgili en net bilgiyi bence bayiden alırsınız.
Hocam bugün denedim çalışıyor Spotify Bluetooth ile arabayı görüyor yani.
Tam olarak sorduğunuzu anlamadım.
Bluetooth ile Spotify'ın müzik çalabileceğini mi sordunuz yoksa telefonu aracın ekranına yansıtmayı mı sormuştunuz. Sorunuz ile sonucunuz aynı değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.