Fiat Fiorino 1.3mj araca yazılım attırmak mantıklı mı?

omercetin6034

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Fiat Fiorino 1.3mj 75 HP aracım var, 12.xxx km önce sıfır motor yaptırdım yağ pompası arızası yüzünden yatak sarmıştı. Şu an 212.xxx Km'de. Bu araca soft yazılım attırmak istiyorum. Zararı ne olur, faydası ne olur? Sıkıntı yaratır mı? Bana önerdiğiniz bir firma var mı acaba? Beni bilgi sahibi yaparsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Fiat Fiorino 1.3mj 75 HP aracım var, 12.xxx km önce sıfır motor yaptırdım yağ pompası arızası yüzünden yatak sarmıştı. Şu an 212.xxx Km'de. Bu araca soft yazılım attırmak istiyorum. Zararı ne olur, faydası ne olur? Sıkıntı yaratır mı? Bana önerdiğiniz bir firma var mı acaba? Beni bilgi sahibi yaparsanız sevinirim.
Faydali yazilim var mi? İlla ki zarari olacaktir ama bu zarar miktari yaptirdiginiz yere ve attiginiz yazilima bagli olarak degisir.

Faydali yazilim var mi? İllaki zarari olacaktir ama bu zarar miktari yaptirdiginiz yere ve attiginiz yazilima bagli olarak degisir.

Soft yazılım düşünüyorum 95 HP'ye çıkarıyorlar sanırım vallahi yokuşlarda canımı çıkarıyor benim memnun etsin beni yeter.

Pedalbox gaz tepkime cihazı alıp keyfine bakabilirsiniz, yazılım işi boş iş, en uzun süre en verimli şekilde kullanılsın diye üretilen arabaya bu tür müdahaller çok sürpriz sorunlar çıkartabilir.

95 HP nin ileriye dönük size çok daha fazla kafa ağrısı olur, bloklar çok daha fazla ısınacak erken yıpranacak, motor performansı düşecek.

Siz şu gaz tepkime cihazlarını bir araştırın, araç sürmenin keyfine varın.

Pedalbox gaz tepkime cihazı alıp keyfine bakabilirsiniz, yazılım işi boş iş, en uzun süre en verimli şekilde kullanılsın diye üretilen arabaya bu tür müdahaller çok sürpriz sorunlar çıkartabilir.

95 HP nin ileriye dönük size çok daha fazla kafa ağrısı olur, bloklar çok daha fazla ısınacak erken yıpranacak, motor performansı düşecek.

Siz şu gaz tepkime cihazlarını bir araştırın, araç sürmenin keyfine varın.
Aynen oyle hocam, katiliyorum.

Pedalbox aracı mı hızlandırıyor yoksa %10 bastığında %50 olarak basmana mı fayda sağlıyor? Yazılım yaptırıp, yağ sıcaklığına, su sıcaklığına dikkat edip sürekli tapa gaz gitmeyin hiçbir şey olmaz. Caddy 2.0 Tdi yazılımlı 40k km kullandık hiçbir sıkıntı olmadı. Pedalbox fiyatı ucuz ise deneyebilirsiniz. Belki denemede yaptırıyor olabilirler.

Pedalbox aracı mı hızlandırıyor yoksa %10 bastığında %50 olarak basmana mı fayda sağlıyor? Yazılım yaptırıp, yağ sıcaklığına, su sıcaklığına dikkat edip sürekli tapa gaz gitmeyin hiçbir şey olmaz. Caddy 2.0 Tdi yazılımlı 40k km kullandık hiçbir sıkıntı olmadı. Pedalbox fiyatı ucuz ise deneyebilirsiniz. Belki denemede yaptırıyor olabilirler.
Hocam siz 40k km yazilimli arac kullandiniz diye araca hicbir sey olmayacak anlamina gelmiyor bu, bence bu dusunce cok yanlis. Ayrica VW'nin motor da kullandigi parcalarin kalitesi ile Fiat'in kullandigi parcalarin uzaktan yakindan ilgisi yoktur.

Pedal box , gaz pedalında üreticilerin herkes için belirlediği standardı aşmaya yarıyor, pedalbox kullanınca aracın içinde bir canavar gizli imiş diyorsunuz, ani hızlanmalar sağlıyor. Ayrıntısını araştırabilirsiniz

Pedal box, gaz pedalında üreticilerin herkes için belirlediği standardı aşmaya yarıyor, pedalbox kullanınca aracın içinde bir canavar gizli imiş diyorsunuz, ani hızlanmalar sağlıyor. Ayrıntısını araştırabilirsiniz.

Pedal commander gördüm Instagram'da fiyatı yaklaşık 11k civarı acaba dediğiniz gibi araca serilik katıyor mu yokuşlarda 2'yle devir alıp çıkana kadar vitesi 1'e düşürmek zorunda kalıyorum arkadaşımda da aynı araç var 2016 yeni kasa 75'lik 2'yle rahatlıkla çıkıyor.

Pedal commander gördüm Instagram'da fiyatı yaklaşık 11k civarı acaba dediğiniz gibi araca serilik katıyor mu yokuşlarda 2'yle devir alıp çıkana kadar vitesi 1'e düşürmek zorunda kalıyorum arkadaşımda da aynı araç var 2016 yeni kasa 75'lik 2'yle rahatlıkla çıkıyor.
Evet bir diğer şirket bu, Çok fazla mod ile geliyor, yaklaşık 16-32 arası mod var, son kullanıcı yorumlarını araştırınız, ben otomatik araç ile kullandım araç başka bir araca dönüştü

Ekleme: Bulunduğunuz şehirde bayiden test etme imkanı olup olmadığını sorunuz, buna sanırım bir imkan sunuyorlardı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buyrun buradan takip edebilirsiniz.

Yokuş yukarı bile olsa gaz pedalı hassasiyeti aşırı arttığı için hiç zorlanmadan çıkar. Mutlaka bir test sürüşü yapınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı