Bu belirttiğiniz fiyatta size uygun olup alınabilecek en iyi araba zaten linea gibi görünüyor.
Chevrolet Aveo 1.3 D versiyonlarını da öneririm. Gerçekten yere basan birçok özelliği olan bir araç. ESP yokuş kalkış desteğine kadar herşey var. Ama Linea kadar geniş bir araba değil. Ayrıca Chevrolet servislerinde sıkıntılar yaşıyor insanlar. Linea Türk maçı gibi oldu artık. Her yerde parçasını bulabilirsiniz. Şimdi allah korusun kaza yapmaktan bahsetmiyorum. Mesela turbo hortumu patladı yırtıldı ya da deforme oldu. Değişmesi gerekiyor. Linea da 126TL iken Chevrolet aracın 263TL parça fiyatı var. Bu sadece örnekti. Diğer parçalarda aynı şekilde oluyor.
Bu arada İki aracı da kullanma şansım oldu. Linea motor torku gerçekten inanılmaz. Bir anda ok gibi fırlayabiliyor ileriye. Ancak yetersiz motor gücü top speed ya da sollama gibi noktalarda çok yetersiz kalıyor. Ayrıca full versiyonunu almıyorsanız başınıza bir tomar dert açabilir.
Aveo da ise inanılmaz bir yol tutuşu var 160 ile viraja girip yan şeride çıkmadan virajı aldım. İnanılmaz derecede kalite kokuyor araç.
Aslında bana sorarsanız birkaç araç belirleyip. Hepsi ile test sürüşü gerçekleştirin. Yakınlarınızda galeriler var ise onlardan rica ederek alıcı olarak tabi ki 10TL lik yakıt atıp şöyle bir tur atıp gelin. Kullanmadan araç alma taraftarı değilim ben. Size en uygun içinize en çok sinen arabayı alın.
Ben kendim şu an 2012 Model Makyajlı kasa Clio 3 1,5 DCI kullanıyorum.
Clio 3 resmini de ekleyeyim.
Aracın sayılmayacak kadar çok avantajı var. Ancak saymakla bitiremeyeceğim dezavantajları da var.
Yani ben dengeyi bu araba ile sağladım. Ama sizin hoşunuza gitmeyebilir bu araçta benim hoşuma giden şeyler belki