Fiat Marea alınır mı?

xBN

Hectopat
Yer
Ankara
Elx veya Liberty paket düşünüyorum. Parça ve usta sorunu yaşayacağımı düşünmüyorum.

Ayrıca Reno grubunda laguna veya Ford grubunda Mondeo Toyota olarak da Avensis bakabilirsiniz alternatifler olarak burada bulunsun.

Parça sorunu olmaz. Ustası çok alınır binilir.

Ayrıca Reno grubunda laguna veya Ford grubunda Mondeo Toyota olarak da Avensis bakabilirsiniz alternatifler olarak burada bulunsun.

O fiyatlara o arabalar biraz zor bulunuyor. Fiat Marea daha iyi bir seçenek olabilir. Yumurta kasa Accent'ler de mantıklı.

Yakıt tüketimi fazla aracın benzin tüp fark etmiyor. Eski bir araç parçası fazla olduğu için arıza durumunda hem zaman hem para yönünden uğraştırır. 2.el alım satımlarda çoğu kişi yanaşmıyor. Tavsiyem elektronik bileşeni çok az olan araçlara bakmanız.

Fiat marea Liberty arabaya sahibiz, çok büyük sorunlar hariç usta ve parça sorunu yaşayacağını düşünmüyorum, biz yaşamadık. Bana sorarsanız fiyatı 250-300 TL civarıysa alın yukarıysa biraz sorun

Liberty paketi iyi mi? 330k falan var bu fiyatlar çok mu?

Elx veya Liberty paket düşünüyorum. Parça ve usta sorunu yaşayacağımı düşünmüyorum.
En sevdiğim arabalardan biri. Rivayete göre eskiden İtalyan mafyalarının makam aracıymış.

Kime sorsam alma dedi, sürekli bir arıza çıkarıyormuş, baş ağrıtırmış. Başka seçenekleri değerlendirmek daha mantıklı olur gibi.

Müdür Avensis'ler pek tutulmuyor diye biliyorum, keza Laguna'lar da öyle. Emin miyiz?

Bu bütçe de bu araba biçilmiş gibi. Marea hakkında çok bilgiye sahip oldum. Kronik sorunundan tut neden kaynaklandığına kadar. Temizini bulup almayı düşünüyorum bakalım.

2003 model Marea Exclusive vardı, çok memnunduk açıkcası. Çok seviyordum şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…