Parça sorunu yaşamazsın da usta sorunu yaşarsın. Her yeri sensor dolu, motoru Fiat, Tofaş motoru gibi değil. 220.000 KM'de kazasız hasarsız Marea sahibiyiz, kontak çevirmeye korkuyorum. Alma derim.
Yakıt tüketimi fazla aracın benzin tüp fark etmiyor. Eski bir araç parçası fazla olduğu için arıza durumunda hem zaman hem para yönünden uğraştırır. 2.el alım satımlarda çoğu kişi yanaşmıyor. Tavsiyem elektronik bileşeni çok az olan araçlara bakmanız.
Fiat marea Liberty arabaya sahibiz, çok büyük sorunlar hariç usta ve parça sorunu yaşayacağını düşünmüyorum, biz yaşamadık. Bana sorarsanız fiyatı 250-300 TL civarıysa alın yukarıysa biraz sorun
Fiat marea Liberty arabaya sahibiz, çok büyük sorunlar hariç usta ve parça sorunu yaşayacağını düşünmüyorum, biz yaşamadık. Bana sorarsanız fiyatı 250-300 TL civarıysa alın yukarıysa biraz sorun
Bu bütçe de bu araba biçilmiş gibi. Marea hakkında çok bilgiye sahip oldum. Kronik sorunundan tut neden kaynaklandığına kadar. Temizini bulup almayı düşünüyorum bakalım.