2003 model marea exclusive vardı, çok memnunduk açıkçası. Çok seviyordum şahsen.
Liberty çok mu boş olur model bakımından biraz iyi gibi bence tek eskisi eksi denirse arkalar otomatik değil.
2003 model marea exclusive vardı, çok memnunduk açıkçası. Çok seviyordum şahsen.
Valla Liberty'yi pek bilmiyorum da Exclusive çok iyiydi. Arkada kol dayama yeri bile vardı, Marea'dan sonra Focus ve Passat'a geçtik sırasıyla, ikisinde de yoktu bu özellik. Temiz bulabiliyorsan Exclusive bak benceLiberty çok mu boş olur model bakımından biraz iyi gibi bence tek eskisi eksi denirse arkalar otomatik değil.
Vallahi Liberty'yi pek bilmiyorum da exclusive çok iyiydi. Arkada kol dayama yeri bile vardı, Marea'dan sonra focus ve Passat'a geçtik sırasıyla, ikisinde de yoktu bu özellik. Temiz bulabiliyorsan exclusive bak bence.
O zaman her şey gönlünce olsun. Benim içimde ukte kaldı çünkü.Bu bütçe de bu araba biçilmiş gibi. Marea hakkında çok bilgiye sahip oldum. Kronik sorunundan tut neden kaynaklandığına kadar. Temizini bulup almayı düşünüyorum bakalım.
O zaman her şey gönlünce olsun. Benim içimde ukte kaldı çünkü.![]()
Yaşayacağın en büyük sorun hararet olur. Hararete çok meyilli. Soğutma sistemini elden geçirip kusursuz yapmak gerek. Yakıt tüketimi çok yüksek ancak çok keyifli araçtır. Özellikle kadranına bayılıyorum. Ben daha çok HB versiyonu bravayı beğeniyorumu.
Gidip en dip fiyattan yıkık dökük ellerden ellere geçmiş usta usta dolaşmışını alırsan evet dedikleri gibi. Orta halli eli yüzü düzgün bir şey alırsan yormayacaktır. 290-300 civarı bütçeniz varsa gayet temiz alınabilirini bulursunuz.Bu aracı dedikleri gibi mi sizce? Yattığı yerde sabaha ne masraf çıkarsam diye mi düşünür? 320 k bütçeye güzel temiz alınır mı sizce?
G
Gidip en dip fiyattan yıkık dökük ellerden ellere geçmiş usta usta dolaşmışını alırsan evet dedikleri gibi. Orta halli eli yüzü düzgün bir şey alırsan yormayacaktır. 290-300 civarı bütçeniz varsa gayet temiz alınabilirini bulursunuz.
320 k bütçem var, gerekirse üstüne de çıkarım. O döküklere bulaşmam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.