Fiat Premio 1.3 vs Ford Connect

Hocam ya Ford connect ya da Caddy harici aşırı konforsuz kesinikle önermem. Fiorüno ile yazlıktayken cumaya gidene kadar beyin baş bel sırt diye bir şey kalmıyordu ama aynı yolda ısuzu Dmax ve Caddy ile konforlu olmasa bile daha rahat bir şekilde gidilebiliniyordu.

Ne için kullanacağınıza bağlı. Mal taşıyacaksanız doblo derim büyüklüğünden dolayı. Hususi binecekseniz daha kaliteli ve konforlu olduğundan dolayı connect derim. 1.8 tdci hakkında bilgim yok ama biz 1.3 multijet 95 lik euro 5 linea kullandık 5 sene kadar, başımıza bela oldu sonunda sattık kurtulduk.

11 sene 2010 model kangoo kullandık, çok memnun kaldık. Bulabilirseniz 1.5 DCi 105 lik 6 vitesli olan kangoo'ları da incelemenizi öneririm.

Hocam ya Ford connect ya da Caddy harici aşırı konforsuz kesinikle önermem. Fiorüno ile yazlıktayken cumaya gidene kadar beyin baş bel sırt diye bir şey kalmıyordu ama aynı yolda ısuzu DMAX ve Caddy ile konforlu olmasa bile daha rahat bir şekilde gidilebiliniyordu.

Isuzu DMAX ile panelvan araçlarının uzunluk ve genişlikleri bir miydi?

Isuzu DMAX ile panelvan araçlarının uzunluk ve genişlikleri bir miydi?

İki otomobilde ticari diye geçtiği için bahsettim ikisinde de makas var ayrıca pick uplarda daha fazla zıplama yapar normal hafif ticarilere göre ona rağmen Fiorino'yu düşünün diye.

Ne için kullanacağınıza bağlı. Mal taşıyacaksanız Doblo derim büyüklüğünden dolayı. Hususi binecekseniz daha kaliteli ve konforlu olduğundan dolayı connect derim. 1.8 TDCI hakkında bilgim yok ama biz 1.3 Multijet 95'lik euro 5 Linea kullandık 5 sene kadar, başımıza bela oldu sonunda sattık kurtulduk.

11 sene 2010 model Kangoo kullandık, çok memnun kaldık. Bulabilirseniz 1.5 dCi 105'lik 6 vitesli olan Kangoo'ları da incelemenizi öneririm.

1.5 dCi güzeldir Kangoo da hususi kullanılmayacaksa alınabilir ama 1.3 Multijet ödüllü motor güzel motordur kendisi sizdeki araç ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Hem iş hem hususi için Caddy 1 numaradır.

sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-fiat-2011-premio-1.3-multijet-doblo-1210403108/detay

Sizce hangisi? Yalnız Ford connect 110 beygir almak istediğim 110 beygir örnek olsun diye koydum.
İkisi de 2011 kasa olacak.

Hocam özellik olarak Connect daha doludur. 110'luğu çekiş ve güç olarak Doblo'dan öndedir fakat konfor konusunda Doblo'nun daha iyi olduğunu düşünüyorum. Connect'in arkalar makaslı olduğu için çok Doblo'ya göre daha konforsuzdu. Yakıt avantajı olarak da Doblo daha iyidir. Bizde 2010 model 110'luk connect var şehir içi ortalama 8-9 litre arası yakıt tüketmekte. Dayımda da 2006 model 90'lığı var o da şehir içinde 7-8 litre bandında yakıyor. Bir ara uzun yolda karşılaştırmıştık ikisi de neredeyse aynı yakmıştı. Hatta 110'luk 5.4 litre, 90'lıksa 5.9 civarı yakmıştı.

Ne için kullanacağınıza bağlı. Mal taşıyacaksanız Doblo derim büyüklüğünden dolayı. Hususi binecekseniz daha kaliteli ve konforlu olduğundan dolayı connect derim. 1.8 TDCI hakkında bilgim yok ama biz 1.3 Multijet 95'lik euro 5 Linea kullandık 5 sene kadar, başımıza bela oldu sonunda sattık kurtulduk.

11 sene 2010 model Kangoo kullandık, çok memnun kaldık. Bulabilirseniz 1.5 dCi 105'lik 6 vitesli olan Kangoo'ları da incelemenizi öneririm.

Hocam nasıl yük taşımak için Doblo? Connect 110 HP ve 280 nm torku var. Doblo ise 90 HP 200 nm torku var. Yazın 110'luk Connect'e 900-1000 kg civarı kiraz attık. Çorum iskilipten Çankırı'ya gelirken bana mısın demedi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı