Fiat punto 1.4 alınır mı?

2020 model üstü modelli araba alırdım 1.0 clio olabilir. 2009 model araba kullanıcaksam da mercedes volvo gibi lüks segment olması lazım ki onunda masrafı çok.
440 bin bütçe yazmış ne 2020 Clio su ne 2009 Mercedes Volvosu alınır piyasadan haberiniz yok sanırım 7-8 yıl geriden geliyorsunuz

@umutkguler18 @sulukurabiye @MuroRado arkadaşlar 200.000km geçmemiş en az 2003 model max bütçe 440.000 hani tam tamına alacağım bunu zaten. Lpg olmayan, değişeni hasar kaydı olmayan ve kaput tavan kapılarda boyası olmayan bir araç istiyorum. Ben adamla anlaştım yarın ekspertiz noter olacak. Ancak yinede sormak istedim. Cayma hakkım var kapora 50TL verdim 😀. Olası bir çok aksilik durumunda caymayı düşünüyorum bu kriterlerime göre tavsiyelerinizi alırsam süper olur.
Hayırlısı olsun hocam düşük km araba bakımı vs da ucuza halledilir.

440 bin bütçe yazmış ne 2020 Clio su ne 2009 Mercedes Volvosu alınır piyasadan haberiniz yok sanırım 7-8 yıl geriden geliyorsunuz

Hayırlısı olsun hocam düşük km araba bakımı vs da ucuza halledilir.
@781612 sağol hocam teşekkürler

440 bin bütçe yazmış ne 2020 Clio'su ne 2009 Mercedes Volvo'su alınır piyasadan haberiniz yok sanırım 7-8 yıl geriden geliyorsunuz

Bütçenin yetmediğini belli zaten konu başlığı da 440 bin TL'ye araba tavsiyesi değil 2009 model arabaya benim için 440 bin TL vermek karlı değil ihtiyaç var ise de dediğim gibi model yüksek olmalı 2020 olmaz 2014 olabilir ya da markalı olmalı ki onun da masrafı çok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçenin yetmediğini belli zaten konu başlığı da 440 bin TL'ye araba tavsiyesi değil 2009 model arabaya benim için 440 bin TL vermek karlı değil ihtiyaç var ise de dediğim gibi model yüksek olmalı 2020 olmaz 2014 olabilir ya da markalı olmalı ki onun da masrafı çok.
Kendi yazdığını okumuyorsun herhalde 2020 üstü modelli Clio alırdım yazmışsın piyasadan haberi olmayan herkes burada araç tavsiyesi veriyor.

2020 model üstü modelli araba alırdım 1.0 clio olabilir. 2009 model araba kullanıcaksam da mercedes volvo gibi lüks segment olması lazım ki onunda masrafı çok.
Bak yazdığını tekrar oku

Kendi yazdığını okumuyorsun herhalde 2020 üstü modelli Clio alırdım yazmışsın piyasadan haberi olmayan herkes burada araç tavsiyesi veriyor.

Bak yazdığını tekrar oku
Konu sahibi 440bin bütçesini belirtmiş punto alınır mı demiş siz 2009 model araba kullanacaksam Mercedes Volvo alırım demişsiniz konu sahibi kendi bütçesine göre araç önerisi istemiş siz hangi arabayı almak istiyorsanız diye sormamış

İlk arabam olacağı için çok anlamam. 2009 model Fiat punto Grand'e 1.4 fire fun 127bin km 440.000 bütçe alınır mı? Ayrıca değişen yok tamamen orijinal sol arka çamurluk, sağ arka çamurluk bir de bagajda hafif çizik boyaları var gittim gördüm. Sizce almaya değer mi? Bir de kronik sıkıntısı var mıdır?
Dostum aracı aldın mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı