Fiat sıfır otomobillerinde taksit imkanı var mı?

268227

Kilopat
Arkadaşlar Fiat marka sıfır bir otomobil almak istiyorum ama özellikleri tamamen aynı olan bir modelin 2 farklı fiyatı var. Daha önce Fiat'tan sıfır otomobil alan varsa bilgilendirebilir mi? Sıfır araç alımında belli bir miktarını peşin geri kalanını taksit şeklinde ödeyebiliyor muyuz?

Kredi kartı gibi mi nasıl? Ben Seat'de kart çekmiştim.
Şöyle anlatayım, araç kredisi çekmek istemiyorum faizi ve geri ödemesi çok fazla. Fiyat listesinde ise bir ürünün 2 farklı fiyatı bulunuyor ve bu fiyatlar arasında aşağı yukarı 15 ile 25 bin TL arası fark var ve aynı ürün için istenen fiyatlar bunlar. Geçen gün yine burada bir konu açtım ve birisi o fiyat farkının sebebi ödeme şeklinle alakalı demişti. Benim de merak ettiğim şey bir otomobil alırken bayiye atıyorum araç 500 bin TL ya, ben 350 bin TL'sini anında ödüyorum, geri kalanını ise aylık belli bir taksitle ödüyorum. Aynı kredi öder gibi. Böyle bir şey mi var onu anlayamadım ne kadar araştırdıysam da taksitle alakalı bir bilgi bulunmuyor internet üzerinde.

fiyat listesi.png

Şöyle anlatayım, araç kredisi çekmek istemiyorum faizi ve geri ödemesi çok fazla. Fiyat listesinde ise bir ürünün 2 farklı fiyatı bulunuyor ve bu fiyatlar arasında aşağı yukarı 15 ile 25 bin TL arası fark var ve aynı ürün için istenen fiyatlar bunlar. Geçen gün yine burada bir konu açtım ve birisi o fiyat farkının sebebi ödeme şeklinle alakalı demişti. Benim de merak ettiğim şey bir otomobil alırken bayiye atıyorum araç 500 bin TL ya, ben 350 bin TL'sini anında ödüyorum, geri kalanını ise aylık belli bir taksitle ödüyorum. Aynı kredi öder gibi. Böyle bir şey mi var onu anlayamadım ne kadar araştırdıysam da taksitle alakalı bir bilgi bulunmuyor internet üzerinde.

Eki Görüntüle 1920856
Öyle bir şey olduğunu zannetmiyorum.

Eki Görüntüle 1920856
Kredi kartınız varsa taksit o şekilde yapabilirsin. Ben yaklaşık 100 bin lira karttan çektim mesela. Bayi ile görüşüp daha net bir fikir alabilirsin. Fiyat farkının sebebi kampanya olması ödeme yönteminden değil. Kredi kartınız var mı?

Başka bir şey gelmiyor aklıma. Ne kadarını taksitle ödemek istiyorsunuz?
Aslında olay biraz karışık, normal bir ülkede yaşamadığımız için fiyatlar her ay artıyor. Bayii de diyor ki sen bu fiyattan sipariş veriyorsun ama araç eline geçene kadar yediği bütün zammı senden alırım. İş böyle olunca işin sonunu kestiremiyor insan. Bugün 200 bin kredi çeksem diyorum araç fiyatı 100-200 bin artınca hiçbir anlamı kalmıyor. Durumlar karışık, dolayısıyla şu kadar kredi şu kadar faiz bana uygundur diyemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı