Fiber altyapı aktivasyonu yapılmış mı?

NOKIA olt/sahaya bağlıyız sinyal -23

Evet. Nokia nokia g-010g-r ont vermişler. UPC konnektör kullanmışlar fakat, Patch konnektör olduğunu goruyorum, sıkıntı olmaz. Eğer ki, Obk'yı soyup, core'ye upc (mavi) konnektör baglasalardi, sıkıntı olurdu, direkt patch bağlamışlar, güzel. -23 sinyal, Nokia saha için sınır diyebilirim fakat kullandıkları patch UPC konnektör sinyali PSE'ye alabilir. Yani, kolay kolay optik sıkıntılar meydana getirmez. Routing fena değil, çıkış Diyarbakır, Diyarbakır da mi oturuyorsun?

Batmanda oturuyorum babamın mesleğinden dolayı en yakın sunucu Diyarbakır

Evet, Diyarbakır hop'tan çıkıyor. Herşey güzel. Hangi paketi aldın? (100,200,500,1000mbps olarak soruyorum)
500 ve üstü tuzlu gelince 200 aldık ve bir sorum daha olucak ZTE ZXHN H3600 router verdiler ben de hali hazırda TP-LINK AX23 var hangisini wi-fi olarak kullanmalıyım?

500 ve üstü tuzlu gelince 200 aldık ve bir sorum daha olucak ZTE ZXHN H3600 router verdiler ben de hali hazırda TP-LINK AX23 var hangisini wi-fi olarak kullanmalıyım?
H3600'un wifi iyi, ax23 ile aralarında ciddi fark yok. Bu arada bufferbloat testi yapar mısın?

24 saat içerisinde onun yapılacağını söylediler bakalım bekliyoruz olmadı 500 e çıkarız en fazla 1000 ev kullanıcısı için fazla gibi geldi ve zaten ping olarak düşüş olmayacak 1000 de gereksiz o kadar para vermenin lüzmu yok
Düzenleme: Türk Telekom online işlemler uygulamasında evde internet hesabıma girmeye çalıştığımda hata veriyor sanırım işleme almışlar.

Evet. Tekrar toparlamak gerekirse;
Kullandıkları ont nokia g-010g-r , Nokia sahaya baglisin, UPC patch kullanmışlar sonlandırma için, bu çok iyi. Çünkü obk'yı soyup, core'ye ulaşıp, konnektörü takip, sinyalin içinden gecebilirlerdi. Direkt olarak en güvenli yol, patch konnektor ile bağlamak, t.t güzel bir iş yapmış.
-23 sinyal, UPC (mavi) patch konnektor kullanıldığı için sıkıntı olmaz, zaten son kullanıcı için çok önemli degil
Hattına 200mbps tanımlaması yapıldığında bana yaz. idm üzerinden dosya indirticem, bir de tekrar bufferbloat'a bakarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…