Doğukan Kaçar
Kilopat
Şu an speedtest yapıyorum 120 üstü vermiyor garipOkey, ltt'lerde sıkıntı vardır, gece tekrar test yap. En düşük 19 MB/s de indirmen gerekliydi. 25mb/s zaten max değer.
Şu an speedtest yapıyorum 120 üstü vermiyor garipOkey, ltt'lerde sıkıntı vardır, gece tekrar test yap. En düşük 19 MB/s de indirmen gerekliydi. 25mb/s zaten max değer.
OLT'nin yetersiz kalmasindan da olabilir. 1 hafta bekle. 1 hafta içinde düzelmez ise t.t'ye söylersin. Kablolarda sıkıntı yok. Kablolarda sıkıntı olsa 100mbps üstünü göremezsin.Şu an speedtest yapıyorum 120 üstü vermiyor garip
Wi-fi yi arkadan kapattım düzeldi, ilk günden kalbime iniyordu.OLT'nin yetersiz kalmasindan da olabilir. 1 hafta bekle. 1 hafta içinde düzelmez ise t.t'ye söylersin. Kablolarda sıkıntı yok. Kablolarda sıkıntı olsa 100mbps üstünü göremezsin.
Heh şimdi oldu
Sadece benim telefonum ve laptopHeh şimdi olduişte şimdi herşey normal.. wifiye kaç kişi bağlı?
Yeni routerı kuralım istersenSadece benim telefonum ve laptop
Olur kuralımYeni routerı kuralım istersen
T.t den kullanıcı adı ve şifreni alman gerekOlur kuralım
Daha önceden almıştımT.t den kullanıcı adı ve şifreni alman gerek
Okey. İlk önce suanki routerın giriş sayfasına gir. (192.168.1.1 e giriceksin kullanıcı adı ve şifre ekranı gelecek, modemin arkasında yazar eğer degistirmediysen) Vland id ne yazıyor ona bak sadece 0,35 , 0,699 vs. Yazar. Orası önemli. Orda kaç yazıyor söyler misin? Birazdan gelicem, sen yaz.Daha önceden almıştım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.