LinkedIn'den Turkcell CEO'suna mesaj yazın. Adresini belirtin, fiber kutusu var deyin. İsim, telefon ve mail adresi bırakın, sizi ararlar. CEO aramayacak elbette ama direkt olarak bayiye falan gitmekten veya dilekçe bırakmaktan daha üst bir şey yapmış olursunuz. Bölgenizle alakalı bir yetkiliyle konuşacaksınız.
Benim fiber altyapım zaten gelmişti. Açılmasına 1 hafta falan varken benim bundan haberim yoktu, ben de forumdaki bir arkadaşın lafını dinleyerek yazdım ve daha erken erişim sağladım. Güç içerisinde öğlen 2 gibi yazdım, ikindi saat 17.45 gibi döndüler. 18 gibi ekipler kapımda fiber bağlamak için gelmişti, bayağı şaşırmıştım. Hatta erken geçiyorum diye paket değişimi yapamıyordum, tek çare kendimi taşınıyormuş gibi gösterip o sırada da paket değiştirmekti. İnternet taşıma ücreti de 400-450₺ bir şeydi. Yetkili arkadaş madem böyle bize ulaştın, sizden onu da siliyorum. Benden hediye olsun dedi.
Keza bir ara hız düşüşü yaşadım. 1000MBPS kullanıyorken 100'lere kadar düştüm. Müşteri hizmetlerinden 4 kere arıza kaydı açtırdım. Her aradığımda eskisini soruyorum, adamlar durumu anlıyor, yeni kayıt açmayın işler başa sarmasın diyorum, her seferinde yeni kayıt açıyorlar. LinkedIn'den arayan yetkilinin numarası duruyordu ama öyle zırt pırt aramak istemiyordum. Baktım düzelmiyor mesele, aradım. Akşamına düzeldi. Böyle iyi yanları da olabiliyor.