Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.083 Makaleler 6 Çözümler 54 26 Mart 2021 #11 TORMEN dedi: Superonline kullansaydım belki dediğinizi yaparlardı. Aslında geçmek istedim Türk Telekom altyapısı biz hizmet veremiyoruz dediler. Daireye kadar fiber çekmek ile uğraşmak sanırım pek fazla sonuç vermeyecek. Genişletmek için tıkla... TT FTTB kurulu olmasına rağmen veri taşınırken büyük oranda SOL'ün hattını kullanıyor. TT muhtemelen kiraladı ya da ortak hat kullanıyorlar. Bu düzelmeden sorun çözülmez gibi duruyor.
TORMEN dedi: Superonline kullansaydım belki dediğinizi yaparlardı. Aslında geçmek istedim Türk Telekom altyapısı biz hizmet veremiyoruz dediler. Daireye kadar fiber çekmek ile uğraşmak sanırım pek fazla sonuç vermeyecek. Genişletmek için tıkla... TT FTTB kurulu olmasına rağmen veri taşınırken büyük oranda SOL'ün hattını kullanıyor. TT muhtemelen kiraladı ya da ortak hat kullanıyorlar. Bu düzelmeden sorun çözülmez gibi duruyor.