Fiber altyapı geldiği nasıl anlaşılır?

Abdullah seyit

Hectopat
Arkadaşlar karşı apartmana böyle bir şey yapmışlar fark etmedim. Bugün camdan baktım böyle bir şey gördüm acaba fiber falan mı bir an mutlu oldum rögar kağaı var üstünde Türk Telekom yazıyor. Karşı apartmanda oturan tanıdık yok soramadım o yüzden. Resimleri ekleyim uzaktan çektim kusura bakmayın aşağı inemedim. Bu arada sorguladığımda altyapı bilgisine ulaşılamadı diye hata veriyor 444 1 444 aradım onlarda altyapıyı göremiyoruz diyor. Yardım edebilecek varsa çok teşekkür ederim şimdiden.

Dosya Ekleri

• ajsdhasşld.jpg
    ajsdhasşld.jpg
    114,1 KB · Görüntüleme: 85
  • d8ca528e-fad7-414d-ad03-b9ae95128038.jpg
    d8ca528e-fad7-414d-ad03-b9ae95128038.jpg
    170,7 KB · Görüntüleme: 78
Dostum ben her aene başı ve birkaç ayda bir arayıp sorarım tüm internet servis sağlayıcılarını. Öyle yapmanı tavsiye ederim. Bir de genel müdürlükleri arayıp o sene sizin bölgede bir çalışma planı var mı sor. Aynısı bizim burda oldu, gittim sordum bu ne dayı diye... ttelekom fiber altyapı dedi arıyorum adamlar yok diyor. Biraz sıkıntılı bu işler bu ülkede.

Dostum ben her aene başı ve birkaç ayda bir arayıp sorarım tüm internet servis sağlayıcılarını. Öyle yapmanı tavsiye ederim. Bir de genel müdürlükleri arayıp o sene sizin bölgede bir çalışma planı var mı sor. Ende bir aydır arıyorum sürekli ama acaba dedim şu rögar kapağını görünce fiber mi var diye merak ettim.

Ben de yaklaşık bir aydır arıyorum. Rögar kapağını görünce bir umut acaba fiber mi var diye umut ettim. :( Umarım vardır.
Bilgisi olan yok mu? :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı