Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.473 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 24 Eylül 2021 #11 ElmalıGofret dedi: Şikayet edebildiğim her yere ederim gerekirse. Genişletmek için tıkla... Yasal olarak fiber altyapı çekme zorunlulukları var mı ki?
ElmalıGofret dedi: Şikayet edebildiğim her yere ederim gerekirse. Genişletmek için tıkla... Yasal olarak fiber altyapı çekme zorunlulukları var mı ki?
ElmalıGofret Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 667 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 24 Eylül 2021 #12 Vavien. dedi: Yasal olarak fiber altyapı çekme zorunlulukları var mı ki? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum fakat yanımda ki eve getirip bana getirmemeleri düşündürücü.
Vavien. dedi: Yasal olarak fiber altyapı çekme zorunlulukları var mı ki? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum fakat yanımda ki eve getirip bana getirmemeleri düşündürücü.
DesignSlave Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 51 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 14 Kasım 2023 #13 Hocam ne yaptınız? 2 sene geçmiş aradan fiber altyapı çektirebildiniz mi?