Fiber altyapı için ISS önerisi

coko35

Kilopat
Selamlar herkese. Toplam 4 yıl bekledikten sonra dikilen 2 direk, binaya çekilen kablo ve koyulan kutu sonrasında fiber altyapı hizmeti alabileceğimi öğrendim. 1 yıldır altyapı sisteme yansımamıştı. 1-2 gün önce TT sitesinden adresimi sorguladığımda fiber hizmeti alabilirsiniz yazısını gördüm. Göknet ve diğer birçok firma sitesinde de altyapımız gözüküyor. Arkadaşlar bu altyapı çekilen binada ben oturmuyorum dükkanımız var. Burada 1000 Mbit almama gerek yok, bana alabileceğim en ucuz fiyatlı paketi önerir misiniz? 24 Mbit bile iş görür, hız önemli değil sadece sorun yaşamayacağım bir firma olması yeterli.

Dosya Ekleri

• IMG_1892.jpeg
    IMG_1892.jpeg
    105,1 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_1894.jpeg
    IMG_1894.jpeg
    134,9 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar herkese. Toplam 4 yıl bekledikten sonra dikilen 2 direk, binaya çekilen kablo ve koyulan kutu sonrasında fiber altyapı hizmeti alabileceğimi öğrendim. 1 yıldır altyapı sisteme yansımamıştı. 1-2 gün önce TT sitesinden adresimi sorguladığımda fiber hizmeti alabilirsiniz yazısını gördüm. Göknet ve diğer birçok firma sitesinde de altyapımız gözüküyor. Arkadaşlar bu altyapı çekilen binada ben oturmuyorum dükkanımız var. Burada 1000 Mbit almama gerek yok, bana alabileceğim en ucuz fiyatlı paketi önerir misiniz? 24 Mbit bile iş görür, hız önemli değil sadece sorun yaşamayacağım bir firma olması yeterli.

Ben 1 hafta önce Netspeed bağlattım 3 gün içinde bağlandı ve aynı gün kullanıma başladım 100Mbps'lik paketten kullanıyorum kurulum ve modem ücreti ile beraber 350TL dendi ilk 4 ay sonraki 4 de 450 idi yanlış hatırlamıyorsam 8 ay fiyat değişmeme garantisi verdiler. 95 Mbps civarı görebiliyorum ms olarak da 4ms civarı. Firma Türk Telekom altyapısı ve ekiplerini kullanıyor ayrıca modemde Türk Telekom ve yaklaşık olarak Türk Telekom'dan 1000 TL kadar ucuza denk geliyor.

Ben 1 hafta önce Netspeed bağlattım 3 gün içinde bağlandı ve aynı gün kullanıma başladım 100Mbps'lik paketten kullanıyorum kurulum ve modem ücreti ile beraber 350TL dendi ilk 4 ay sonraki 4 de 450 idi yanlış hatırlamıyorsam 8 ay fiyat değişmeme garantisi verdiler. 95 Mbps civarı görebiliyorum ms olarak da 4ms civarı. İsterseniz davet kodumu paylaşayım twnkda eğer bunu müşteri hizmetlerine iletirseniz bende sizde 30 TL indirim kazanıyorsunuz indirimi kazanmak için düzenli olarak faturaların ödenmesi gerekiyor benim ödemem de otomatik ödemede sıkıntı olmaz.

Hocam olabilir Netspeed gözüme çarpıyor şu an. Siz kodu atın. Attığım fotoğrafta hangisini kullanıyorsunuz? Bir tanesinde fiber yazıyor ne farkı var? Fiyatları aynı.

Dosya Ekleri

• IMG_1895.png
    IMG_1895.png
    112,1 KB · Görüntüleme: 35

En ucuzunu arıyorsanız peşin ödemeli Comnet tarifeleri sizin işinizi görecektir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-02-11-53-50-146_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-12-02-11-53-50-146_com.android.chrome.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 31
Hocam teşekkür ederim üstüne az bir miktar daha koyup 100 Mbit almak daha mantıklı geldi maklube arkadaștan kodu bekliyorum Netspeed başvurusunu yaptım.

Netspeed 3 ay indirimli fiyatı 299 TL, sonradan 449 TL oluyor hocam. Rica ederim keyifli kullanımlar dilerim.
Yalnız siz başvuru yaptıysanız, sonradan referans kodunu giremiyorsunuz. Bilginiz olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı