Fiber altyapı için ISS onerisi

R.J. Fischer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba şuan kullandığım ISS'te paketler zam yediği için değiştirme kararı aldım. Aklımda Millenicom veya Netspeed var. Sizce hangisi alınır? Eğer başka bir öneriniz varsa o da olabilir. Şuan kullandığım ISS'te fiber 100 megabit 580 TL mümkünse bundan daha uygun fiyatta bir ISS'e geçmek istiyorum. Kullandığım paket 100 megabit. ISS'te herhangi bir sorun yaşamadım fiyatı biraz fazla geldi.

Bahsettiğin o iki şirket sen abone olduktan yaklaşık 3 ay sonra zam yaparak 500+ TL seviyelerine çıkarırlar. Onlar yeni abone için kısa süreli indirim fiyatları. Bunu Netspeed'e abone olduğumda da bizzat bana söylemişlerdi.

Öte yandan her ikisi de kalitesiz şirkettir. Bağlantı sorunları yaşandığında çözmek konusunda zayıflar. Bilhassa Millenicom son derece ahlaksız bir şirkettir. Abone olduktan sonra muhatap da olmuyorlar. Başka şirkete geçmek istediğinde hizmet numarasını söylemeyip sürece engel de olabiliyorlar.

Mevcut şirketinde fiyat dışında seni üzen bir durum yoksa kalmaya devam et derim. Dertsiz başına dert açma. Daha ucuza düzgün bir şirket yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı