Fiber altyapı proje onayi ne kadar sürer?

debr1s

Hectopat
Daha fazla  
Fiber altyapi için dilekçe, BTK, Açık Kapı, x.com, gibi her platformdan Türk Telekom'u darladım. Bugün sonuç verdiğini öğrendim müşteri hizmetleri proje çizilmiş onay bekleniyormuş dedi. Bu süreç ne kadar sürüyor daha önce başından geçen oldu mu? İşler nasıl ilerliyor hiçbir fikrim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belirli aylarda çalışmaya başlıyorlar mesela benim de aynı şekilde yan binamda mevcut benim binamda mevcut değil mahalle mahalle başlıyorlar çalışmaya

Ortalama 3 ay içerisinde dağıtmayı planlıyorlar

Fiber altyapi için dilekçe, BTK, açık kapı, x.com, gibi her platformdan Türk Telekom'u darladım. Bugün sonuç verdiğini öğrendim müşteri hizmetleri proje çizilmiş onay bekleniyormuş dedi. Bu süreç ne kadar sürüyor daha önce başından geçen oldu mu? İşler nasıl ilerliyor hiçbir fikrim yok.

Helal olsun hocam yıllar boyu bekleyenler bile vardı proje için. Yukarıdaki arkadaşın dediği süre içinde halletmezlerse tekrar ulaşın.

Fiber altyapi için dilekçe, BTK, Açık Kapı, x.com, gibi her platformdan Türk Telekom'u darladım. Bugün sonuç verdiğini öğrendim müşteri hizmetleri proje çizilmiş onay bekleniyormuş dedi. Bu süreç ne kadar sürüyor daha önce başından geçen oldu mu? İşler nasıl ilerliyor hiçbir fikrim yok.

Merhaba, şöyle söyleyeyim ben ilk dilekçemi 2022 Eylül'de verdim 2.dilekçemi tam 2 yıl sonra eylül 2024'te verdim. Kasım 2024'te tam kasım ayının başında "Proje zaten onaylı, 2025'te gelecek" dediler ve bugün 13 Şubat 2025'te fiber makaron sokağa bırakmışlar. Yarın muhtemelen kazı yapılacak.

Senin evin müstakil ise veya çok eski bir bina ise gelme ihtimali düşük ama kesin gelmez diye bir şey yok gelebilir. Bölgendeki planlamaya bağlı ben bir şey söyleyemem. Sıfır bina ve altyapı yoksa her türlü gelir. Türk Telekom müdürlüğüne dilekçe ver apartman ise imza topla ve ilet. Yan kanallardan da biraz uğraş.

Helal olsun hocam yıllar boyu bekleyenler bile vardı proje için. Yukarıdaki arkadaşın dediği süre içinde halletmezlerse tekrar ulaşın.

Hocam benim şansıma Açık Kapıdaki cevap veren kişi ( Kaymakamlıktan Cevap Geliyor ) benim dilekçe şeklinde ki dijital yazımı olduğu gibi dilekçe şeklinde Türk Telekom'a göndermiş ve takip numarası almış. Yani o şekilde biraz resmileşti benim işim.

Merhaba, şöyle söyleyeyim ben ilk dilekçemi 2022 Eylül'de verdim 2.dilekçemi tam 2 yıl sonra eylül 2024'te verdim. Kasım 2024'te tam kasım ayının başında "Proje zaten onaylı, 2025'te gelecek" dediler ve bugün 13 Şubat 2025'te fiber makaron sokağa bırakmışlar. Yarın muhtemelen kazı yapılacak.

Senin evin müstakil ise veya çok eski bir bina ise gelme ihtimali düşük ama kesin gelmez diye bir şey yok gelebilir. Bölgendeki planlamaya bağlı ben bir şey söyleyemem. Sıfır bina ve altyapı yoksa her türlü gelir. Türk Telekom müdürlüğüne dilekçe ver apartman ise imza topla ve ilet. Yan kanallardan da biraz uğraş.

Hocam gerçekten bu kadar uzun sürüyor mu? Hangi şehirde ikamet ediyorsunuz? Binamızda şuan hali hazırda vdsl var. Ben fiber çektirmek için ugraştim. Bina 1997 senesinde yapılmış. Umarım o kadar uzun sürmez.

Hocam benim şansıma Açık Kapıdaki cevap veren kişi ( Kaymakamlıktan Cevap Geliyor ) benim dilekçe şeklinde ki dijital yazımı olduğu gibi dilekçe şeklinde Türk Telekom'a göndermiş ve takip numarası almış. Yani o şekilde biraz resmileşti benim işim.

Hocam gerçekten bu kadar uzun sürüyor mu? Hangi şehirde ikamet ediyorsunuz? Binamızda şu an halihazırda VDSL var. Ben fiber çektirmek için ugraştim. Bina 1997 senesinde yapılmış. Umarım o kadar uzun sürmez.

O bölgedeki yatırıma bağlı bir nevi talepte önemli sonuçta ama her yere dağıtmaya çalışıyorlar

Sadece talep ve yatırımın çok olduğu bölge öncelikli sonrasında diğer bölgelere yöneliyorlar

2 ay önce kazı yapılıp binaya modem takıldı müdürlükteki proje şefi ne zaman onaylanır bilmiyoruz 2 yıla onaylanır şebeke verilir deyince binadaki modemle turuncu fiber kabloyu söküp attım çöpe hiç altyapı yok mobille devam

1. ay önce FTTH geldi binamıza ve aktivasyonu yapıldı.

Merhaba bizim de 2 günde mahallede her yeri kazıp kabloları döşediler ve gittiler şu anlık görünürde bir şey yok dün kazı tamamlandı bundan sonrası kaç günde kaç haftada olur acaba sizde nasıl ilerledi bizde Superonline döşedi.

Merhaba bizim de 2 günde mahallede her yeri kazıp kabloları döşediler ve gittiler şu anlık görünürde bir şey yok dün kazı tamamlandı bundan sonrası kaç günde kaç haftada olur acaba sizde nasıl ilerledi bizde Superonline döşedi.

Hocam bina önündeki (Sokaktaki) kablolama bittikten 5-6 gün sonra bina içerisine talebimizle fiber kablolar girdi.
Tahminimce 10-15 gün o şekilde bekledikten sonra dairelerin önüne kadar kablolar çekildi. Bu işlemde bittikten 7-8 gün sonra bina önlerine çekilen kabloların binanın bodrum kısmında kutu takılarak bağlantısı yapıldı. 1- 1,5 hafta fiberin aktifleştirilmesini bekledik ve sistemde aktifleşerek fiber internet hizmeti alır durumuna geldik. Tüm süreç bu şekilde gelişti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı