Fiber altyapı saha dolabının dolu olması ne anlama gelir?

Türk Telekom fiber kutusu geldi ama obk kabloları çekilmedi altyapı testinde FFTX-V2-(GPON fiber) aktif durumda.
Ama Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradığımda saha dolabı dolu dedi bu nedir?

FFTX-V2 GPON ile maksimum 100 Mbps alabilirsin evet fiber gelmiş fakat ama sadece binaya kadar binadaki ofdk kutusundan evlere bakır kablo ile dağıtım yapılacak FTTB fiber sizinki.

Saha dolabı dolu diyorsa; VDSL hattın port sayısını söylüyor diye tahmin ediyorum.
Çünkü FTTH sistemde her daireye(bir binadaki daire sayısı kadar port çıkılır.) Ayrı port çıkılır. FTTH altyapı uygun lâkin satışa açılmamış olabilir. Telekom müdürlüklerinden gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Arkadaşa FTTB fiber gelmiş hocam FTTH değil.

FFTX-V2 GPON ile maksimum 100 Mbps alabilirsin evet fiber gelmiş fakat ama sadece binaya kadar binadaki ofdk kutusundan evlere bakır kablo ile dağıtım yapılacak FTTB fiber sizinki.

Arkadaşa FTTB fiber gelmiş hocam FTTH değil.
Burda 1000 alabilirsiniz diyo

Türksat Kablo net burada bunu diyor

GOKNET SONUCUDA BU

Dosya Ekleri

• IMG_0283.jpeg
    IMG_0283.jpeg
    140,9 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_0284.jpeg
    IMG_0284.jpeg
    89 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_0285.jpeg
    IMG_0285.jpeg
    165,6 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Kutunun bağlantıları yapıldıysa atar mısın?

Binan kaç daireli.

Hangi site dogru cevabı veriyor
Burada belirttiğin (FFTX-V2-GPON fiber ) hangi sorgulamada çıktı.

Hangi site dogru cevabı veriyor.

Buradaki yanlış bende giriş sorguladım bende de V2 olarak gösteriyor en doğrusunu göknrt vermekte konunun başında verseydin nereden sorgulama yaptığını daha erken cevaplayabilirdim.

Anladım dün goknet sitesinde sorgulama yaptigimda vdsl gozukuyordu simdi attgim gibi gozukuyor basvuru yapsam olur mu ama dairelere kablo cekilmedi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı