R rushsa Hectopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #31 T A L O dedi: Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam basvuru yaptım oldu kurulum falan gelecek dedi dun dedigim gibi dairelere kablo çekilmedi bir sıkıntı yaratır mı?
T A L O dedi: Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam basvuru yaptım oldu kurulum falan gelecek dedi dun dedigim gibi dairelere kablo çekilmedi bir sıkıntı yaratır mı?
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.963 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Kasım 2024 #32 rushsa dedi: Hocam basvuru yaptım oldu kurulum falan gelecek dedi dun dedigim gibi dairelere kablo çekilmedi bir sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Ofdknın içini açıp atar mısın?
rushsa dedi: Hocam basvuru yaptım oldu kurulum falan gelecek dedi dun dedigim gibi dairelere kablo çekilmedi bir sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Ofdknın içini açıp atar mısın?
R rushsa Hectopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #33 T A L O dedi: Ofdknın içini açıp atar mısın? Genişletmek için tıkla... Denedim kilitli
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.963 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Kasım 2024 #34 rushsa dedi: Denedim kilitli. Genişletmek için tıkla... Dışında beyaz kablolar var mı?
R rushsa Hectopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #35 T A L O dedi: Dışında beyaz kablolar var mı? Genişletmek için tıkla... hayır yok T A L O dedi: Dışında beyaz kablolar var mı? Genişletmek için tıkla... gelen ekip çekmez mi
T A L O dedi: Dışında beyaz kablolar var mı? Genişletmek için tıkla... hayır yok T A L O dedi: Dışında beyaz kablolar var mı? Genişletmek için tıkla... gelen ekip çekmez mi
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.963 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Kasım 2024 #36 rushsa dedi: Hayır yok. Gelen ekip çekmez mi? Genişletmek için tıkla... Hayır onu taşeron ekip yapıp ya eve kadar getirip sokacak ya da bağlantılarını yapıp kutunun yanına bırakıp başvuru yapanlara ekipler çeker.
rushsa dedi: Hayır yok. Gelen ekip çekmez mi? Genişletmek için tıkla... Hayır onu taşeron ekip yapıp ya eve kadar getirip sokacak ya da bağlantılarını yapıp kutunun yanına bırakıp başvuru yapanlara ekipler çeker.
R rushsa Hectopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #37 T A L O dedi: Hayır onu taşeron ekip yapıp ya eve kadar getirip sokacak ya da bağlantılarını yapıp kutunun yanına bırakıp başvuru yapanlara ekipler çeker. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacaklar o zaman dun de aramistim dolu demislerdi bugün aradım kurulum ekibi gelecek diye musteri hizmetleri soyledi pazartesiye
T A L O dedi: Hayır onu taşeron ekip yapıp ya eve kadar getirip sokacak ya da bağlantılarını yapıp kutunun yanına bırakıp başvuru yapanlara ekipler çeker. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacaklar o zaman dun de aramistim dolu demislerdi bugün aradım kurulum ekibi gelecek diye musteri hizmetleri soyledi pazartesiye
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.963 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Kasım 2024 #38 rushsa dedi: Nasıl yapacaklar o zaman dun de aramistim dolu demislerdi bugün aradım kurulum ekibi gelecek diye musteri hizmetleri soyledi pazartesiye. Genişletmek için tıkla... Gelselerde bu ofdk kutusunun bağlantısı yapılmamış diye geri gidecekler. rushsa dedi: Nasıl yapacaklar o zaman dun de aramistim dolu demislerdi bugün aradım kurulum ekibi gelecek diye musteri hizmetleri soyledi pazartesiye. Genişletmek için tıkla... Attığım görseldeki gibi bağlantılar var mı o cam kablo dahil. Dosya Ekleri IMG_0766.jpeg 70,2 KB · Görüntüleme: 33 Son düzenleme: 30 Kasım 2024
rushsa dedi: Nasıl yapacaklar o zaman dun de aramistim dolu demislerdi bugün aradım kurulum ekibi gelecek diye musteri hizmetleri soyledi pazartesiye. Genişletmek için tıkla... Gelselerde bu ofdk kutusunun bağlantısı yapılmamış diye geri gidecekler. rushsa dedi: Nasıl yapacaklar o zaman dun de aramistim dolu demislerdi bugün aradım kurulum ekibi gelecek diye musteri hizmetleri soyledi pazartesiye. Genişletmek için tıkla... Attığım görseldeki gibi bağlantılar var mı o cam kablo dahil.
R rushsa Hectopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #39 T A L O dedi: Gelselerde bu ofdk kutusunun bağlantısı yapılmamış diye geri gidecekler. Attığım görseldeki gibi bağlantılar var mı o cam kablo dahil. Genişletmek için tıkla... boyle bir kablo yok hocam
T A L O dedi: Gelselerde bu ofdk kutusunun bağlantısı yapılmamış diye geri gidecekler. Attığım görseldeki gibi bağlantılar var mı o cam kablo dahil. Genişletmek için tıkla... boyle bir kablo yok hocam
T A L O Hectopat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 1.963 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Kasım 2024 #40 rushsa dedi: Boyle bir kablo yok hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman kurulum yapılmaz.