Fiber bağlantılarda paketin vadettigi hızın üstünde mi hız alınır?

ramboyunda

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Evimde Türk Telekom'un fiber altyapısı var, ben de bu altyapıdan Kablonet'in 500 Mbps'lik paketini aldım ve bugün kurulum yapıldı. Ancak gözlemlediğim iki konu var;
1- normalde fiber altyapılarda 30-40 Mbps daha yüksek çıkması gerekmiyor mu, buradaki arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla 540 Mbps falan çıkıyordu hız testleri. Ama bende tam sanki 500'e sabitlemişler gibi 498-502 arası çıkıyor kablolu testte.
2- upload 40 Mbps olması lazım ama 20 çıkıyor. Ama sanırım bu tarifenin upload'ı olabilir ondan emin değilim.
Altta da hız testi sonucum mevcut.

Ekran görüntüsü 2024-08-20 161235.png

Arkadaşlar merhaba. Evimde Türk Telekom'un fiber altyapısı var, ben de bu altyapıdan Kablonet'in 500 Mbps'lik paketini aldım ve bugün kurulum yapıldı. Ancak gözlemlediğim iki konu var;
1- normalde fiber altyapılarda 30-40 Mbps daha yüksek çıkması gerekmiyor mu, buradaki arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla 540 Mbps falan çıkıyordu hız testleri. Ama bende tam sanki 500'e sabitlemişler gibi 498-502 arası çıkıyor kablolu testte.
2- upload 40 Mbps olması lazım ama 20 çıkıyor. Ama sanırım bu tarifenin Upload'ı olabilir ondan emin değilim.
Altta da hız testi sonucum mevcut.

Eki Görüntüle 2290311

Hocam bağlantıyı alt taraftan tekli yapıpta bir sonuç atar mısınız? Gayet iyi değerler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı