Onun yerine modem alması gerekecek ama..
Ücretsiz modem verıyorlar. Fiberde GPON olmadan nasıl kullanacak?
Onun yerine modem alması gerekecek ama..
Onun yerine modem alması gerekecek ama..
Hocam bence TürkNet'e geçin. Hem daha ucuz hem daha güzel hizmet veriyorlar. Bir de Türk Telekom'un verdiği modemler rezil ötesi oluyor. Modem almak daha iyi.Modem alırım önemli değil. Zira TürkNet’e geçersem 2 yıl sonunda neredeyse 1000 TL gibi bir kazancım oluyor.
Fiber 100 paketini diyorsanız.
"Geçiş sırasında modemi iade etmenize gerek yok. Özgür iletişim fiber 100’de aynı şekilde modemi kullanmaya devam edebilirsiniz. Ancak TürkNet aboneliğiniz başladıktan sonra kullanıcı adı ve şifreniz değişecektir. Bu noktada sizin herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok, gerekli her şeyi biz yapıyoruz" geçerken modem ücreti yok yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.