Fiber İnternet Hızında Upload'ı Arttırmak mümkün mü?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Biyolog
Merhaba arkadaşlar. Ben şu an TTNET'in 25Mmbps download 2 Mbps upload hızları olan Hipernet hizmetini kullanıyorum. Bana verebilecekleri hiz maks. bu kadar. Bana 25 download yetiyor zaten. Şimdi ben daha üst paketlere geçsem o download hızını alamasam bile upload hızını alabilir miyim acaba ? Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.

24Mbps ve üzeri hızlar için TT'de şimdilik 2Mbps upload veriliyor. 1 Mayıs'da yeni port tablosu açıklanabilir. Mayıs başını bekleyin.

suan VDSL kullanıyorum zaten 25 mbps download 2 mbps upload var. Benım ogrenmek ıstedıgım download 25 download kalsın onda sıkıntı yok ama upload hızı yuksel olan bı pakete geçsem o paketteki uploadı yuksek imkanı olsa güzel olur. Bilmiyorum aktarabildim mi derdimi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiber alma gibi bi imkanım yok şuan yani altyapı müsade etmiyor. Müşteri hizmetleri de saolsun çalışma var diye diye 12 aydır aynı filmi oynatıyo @Cleante

Son düzenleme:
35 Hipernet kullanıyorum şu anda upload hızım 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…