Fiber İnternet Hızında Upload'ı Arttırmak mümkün mü?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Biyolog
Merhaba arkadaşlar. Ben şu an TTNET'in 25Mmbps download 2 Mbps upload hızları olan Hipernet hizmetini kullanıyorum. Bana verebilecekleri hiz maks. bu kadar. Bana 25 download yetiyor zaten. Şimdi ben daha üst paketlere geçsem o download hızını alamasam bile upload hızını alabilir miyim acaba ? Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.

24Mbps ve üzeri hızlar için TT'de şimdilik 2Mbps upload veriliyor. 1 Mayıs'da yeni port tablosu açıklanabilir. Mayıs başını bekleyin.

suan VDSL kullanıyorum zaten 25 mbps download 2 mbps upload var. Benım ogrenmek ıstedıgım download 25 download kalsın onda sıkıntı yok ama upload hızı yuksel olan bı pakete geçsem o paketteki uploadı yuksek imkanı olsa güzel olur. Bilmiyorum aktarabildim mi derdimi :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiber alma gibi bi imkanım yok şuan yani altyapı müsade etmiyor. Müşteri hizmetleri de saolsun çalışma var diye diye 12 aydır aynı filmi oynatıyo :) @Cleante

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı