Fiber internet için ISS önerisi

Burak ekinci

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller, ben taşındığım zaman altyapı olmadığı için 6 sene boyunca bizim internet diye bir firmadan 14/4 altyapısız internet kullandım. Valorant oynarken pingin akşam saatlerinde 70-80'e çıkmasından ve maç izlerken sürekli donmasından bıktığım için fibere geçmek istiyorum. Netspeed ve TurkNet arasında kalmıştım ama Netspeed'in geçen aylarda yaşattığı uzun süreli sorun yüzünden ve TurkNet'in müşteri hizmetlerinin olmaması beni biraz rahatsız etti. Bu yüzden Türk Telekom'a geçsem mi diye düşünmeye başladım. Ama hangi paketin yeterli olacağına karar veremedim. O yüzden sizden fikir istiyorum.

Yer: Kocaeli
Altyapı: Türk Telekom 1000 Mbps / Superonline yok / TurkNet ve Netspeed 100 Mbps

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-09-14 115526.png
    Ekran görüntüsü 2025-09-14 115526.png
    419 KB · Görüntüleme: 36
  • Ekran görüntüsü 2025-09-14 120134.png
    Ekran görüntüsü 2025-09-14 120134.png
    101,5 KB · Görüntüleme: 34
  • Ekran görüntüsü 2025-09-14 120745.png
    Ekran görüntüsü 2025-09-14 120745.png
    324,3 KB · Görüntüleme: 33
TurkNet kesinlikle yeni kampanyası çok cezbedici ayrıca müşteri temsilcisi yok değil ki var, uygulamadan talep açıyorsunuz onlar sizi arıyor yani yine sesli görüşebiliyorsunuz.

Ayrıca davet kodu da verebilirim sizde davet kodu paylaşırsınız ücretsiz de kullanabilirsiniz.

TurkNet kesinlikle yeni kampanyası çok cezbedici ayrıca müşteri temsilcisi yok değil ki var, uygulamadan talep açıyorsunuz onlar sizi arıyor yani yine sesli görüşebiliyorsunuz.

Ayrıca davet kodu da verebilirim sizde davet kodu paylaşırsınız ücretsiz de kullanabilirsiniz.

Temsilciye yazıyoruz da 2-3 gün sonra dönüş alanlar var dostum. İnternetin gittiği an anında ulaşabileceğim birilerinin olmasını isterdim.

Temsilciye yazıyoruz da 2-3 gün sonra dönüş alanlar var dostum. İnternetin gittiği an anında ulaşabileceğim birilerinin olmasını isterdim.

2 - 3 gün sonra dönüş alan var biraz çok abartı olmuş bugüne kadar hayatımda 10 dakikayı geçmemiştir ki genelde 5 dakikada hemen geri dönüş yapıyorlar. Size kim anlattıysa çok abartılı anlatmış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı