oymakdeniz

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12GB
İ5 9400F
8GB RAM
Arkadaşlar selam, üç ay önce mahalleme fiber için çalışma yapıldı, üç-dört gün önce de kutu takıldı ve şu an tam bu konuyu yazarken adresime olan fiber aktifleştirildi.
Sormak istediğim soru şu: Ben şu an TurkNet kullanıcısıyım ve çok memnunum dürüst olmak gerekirse.

Sorun şu ki; TurkNet'in benim altyapımda fiberi yok, fiber Türk Telekom'a ait olduğundan en fazla 100 Mbps verebiliyorlarmış TurkNet üzerinden. Ben de maalesef daha iyi hızlar için farklı bir firmaya geçmek istiyorum. İstanbul/Ümraniye taraflarında yaşamaktayım, ona göre bir öneri yapar mısınız rica etsem?

Superonline veya Kablonet’e geçiş yapman en mantıklısı olur.

Merhaba fiber Türk Telekom'a ait Superonline'da TurkNet gibi 100 vermez mi? 1000 verir mi?

Evet, Superonline Türk Telekom altyapısı üzerinden 1.000 Mbps'ye kadar fiber paket sunabiliyor hocam ama senin adresteki altyapının bunu destekleyip desteklemediğine bağlı.

Evet, Superonline Türk Telekom altyapısı üzerinden 1.000 Mbps'ye kadar fiber paket sunabiliyor hocam ama senin adresteki altyapının bunu destekleyip desteklemediğine bağlı.

Superonline önermenizin bir sebebi var mı? Çok huylanırım böyle işlerde içim bir garip olur ondan merak ediyorum neden Vodafone ya da TT firması değil de Superonline?

Superonline'ı önermemin sebebi, İstanbul/Ümraniye’de doğrudan fiber altyapısı ve genellikle daha stabil hız sunmasıdır hocam. Ayrıca 1.000 Mbps'ye kadar paketleri mevcut ve kullanıcı memnuniyetinin yüksek olması. Vodafone veya Türk Telekom da seçenek ama altyapı ve hız garantisi açısından Superonline öne çıkıyor. Siz yine de araştırın hocam.

50Mbps upload az geldi sanki ya.

50Mbps upload az geldi sanki ya.

Hocam eğer upload ihtiyacınız yüksekse 50 Mbps sınırlı kalabiliyor evet. Superonline'nın 100–200 Mbps upload sunan üst paketleri var diye biliyorum hocam onları değerlendirmek daha uygun olur.

TT altyapisi uzerinden Kablonet tavsiye edilmiyor. Eger kayda deger bir hiz farki varsa TT'ye gecmeniz yoksa TurkNet'te kalmaniz mantikli olacaktir bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eğer upload ihtiyacınız yüksekse 50 Mbps sınırlı kalabiliyor evet. Superonline'nın 100–200 Mbps upload sunan üst paketleri var diye biliyorum hocam onları değerlendirmek daha uygun olur.

Bulamadım açıkçası, bu arada taahhütlü mü yoksa taahhütsüz mü önerirsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…