Fiber internet için Keenetic Hopper DSL AX1800 mi yoksa Keenetic Hopper AX1800 mi?

NicksizDEDE

Centipat
Daha fazla  
Fiber internet için Keenetic Hopper DSL AX1800 mi yoksa Keenetic Hopper AX1800 mi almalıyım?
Kaç yıl götürür beni modem peki?
(CS: 2, Valorant Oynama arada indirme aylık tüketim 0.8-1.5 TB aralığında...)

Fiber internet için Keenetic Hopper DSL AX1800 mi yoksa Keenetic Hopper AX1800 mi almalıyım?
Kaç yıl götürür beni modem peki?
(CS: 2, Valorant Oynama arada indirme aylık tüketim 0.8-1.5 TB aralığında...)

Hopper AX1800'de DSL portu yok. ADSL veya VDSL bağlantı yapılamaz.
Sadece ONT üzerinden fiber bağlantı yapılabilir.
Başka özellik farkları bulunmamakla beraber tercihinize göre istediğinizi satın alabilirsiniz.

@NYTMARE 500 Mbit 1 gbs veriyorlarda almıyorum…

Bu routerı alıp OpenWrt kurup kullanmanı öneririm Keenetic cihazlar çok kazık fiyatlardan satılıyorlar benim attığım router işlemci olarak hopperdan 2 kat daha iyi.
Bu linki chatgbtden çevirip kurulum adımlarına bakabilirsin.

Dosya Ekleri

• IMG_0947.png
    IMG_0947.png
    170 KB · Görüntüleme: 18
@NYTMARE Tplinkin alt markasıymış hocam bende Tplink sevemiyorum ama… ZTE 298A vardı eski modemin modelinden getirin açıkta olur dedim 50 mbps üzerine Wifi 6 modem takıyoruz onlarda uzaklarda çekmiyor dediler Tplink modem var onda da ip ataması hatası veriyor dedi Türk Telekom’un servisi çekti gitti
1755611820669.png

@NYTMARE TP-Link'in alt markasıymış hocam bende TP-Link sevemiyorum ama… ZTE 298a vardı eski modemin modelinden getirin açıkta olur dedim 50 Mbps üzerine Wi-Fi 6 modem takıyoruz onlarda uzaklarda çekmiyor dediler TP-Link modem var onda da IP ataması hatası veriyor dedi Türk Telekom'un servisi çekti gitti Eki Görüntüle 2558672

Hocam yazılım değişeceği için öyle bir sorun yaşamayacaksın ayrıca kendi yazılımı ile kullananları da biliyorum o haliyle ile mutluydular yani merak etme bu cihaz o kötü cihazlardan değil.

Keenetic Hopper DSL AX1800 aldım kurulum konusunda Keenetic Müşteri Hizmetleri ilgili ve alakalılar ayrıca parktan da çekiyor 3. kattayız apartman kapısının önünden de çekiyor çekim gücü gayet iyi...
Tek dezavantajı dijital kayıtta +1 yıl garanti kampanyası bitmiş maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı