Fiber internet önerisi

zafher

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSİ Gaming Z RX6800 16GB -Adata XPG D41 2x8GB 3600MHz - ASUS ROG B550F - AMD Ryzen 7 5700x 3.60GHz - Cooler Master Masterlıquıd ML240L V2 RGB -CORSAIR 4000X-Corsair rm750x 80+ gold
Şu anda Superonline kullanıyorum fakat ping problemleri yaşıyorum ve Superonline inat ile bunun normal değerler olduğunu iddia etmeye çalışıyor. CS:GO'da yaklaşık 140 ve üstü alıyorum genelde. TurkNet'e geçecektim fakat VDSL 75 Mbps veriyor, Netspeed de aynı. Fakat Millenicom 100Mbps veriyor. Türk Telekom veya Superonline altyapısından Millenicom'u tavsiye eder misiniz? Yoksa önerdiğiniz başka bir ISS var mı?

Ping değerinin ciddi etkilendiği durumlar ADSL-VDSL-fiber arası geçişlerdir. Altyapınızın sağlıklı olduğu bir sağlayıcıda fiber kullanmak, VDSL kullanmaktan çok daha mantıklıdır. Superonline ile VDSL mi kullanıyordunuz?

Hayır 100Mbps fiber kullanıyorum.

Çok karışık anlatmışsınız sizin binada hangi firmaların altyapısı var şimdi onu anlamadım.

Binada Superonline ve Türk Telekom'un altyapısı var Vodafone hakkında bir bilgim yok olup olmadığına dair.

Anladım, Millenicom'dan Superonline fibere geçebilirsiniz.

Şu anda Superonline kullanıyorum yine aynı şekilde Millenicom Superonline altyapısına gecersem ping sorunu yaşar mıyım?

Ona net bir şey söyleyemem ama genelde ISS degistirince bu tarz sorunlar çözülüyor. Ama direk altyapıda sorun varsa iş değişir.

O zaman eğer sorun yaşarsam Türk Telekom altyapısı ile deniyeyim.

Aynen öyle yapın TT altyapısı VDSL 75 Mbps destekliyor anladığım kadarıyla. Onda da Netspeed öneririm.

Sadece Millenicom'da 100 Mbps fiber destekliyor. TT altyapısı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı