Fiber internet uzaktan çekmiyor

Michael_Kaiser

Decapat
Makaleler
1
Yer
VDNKh
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack
R5 7500F
Biostar b650m x3d pro
XPG Lancer Blade 16 GB
Aigo Liquid DCS360
Zoko Amiral
Raijintek Cratos RJ-0R30B00007
Philips Evnia 27M2N3501PA/00,
ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition
ND75 Mekanik klavye
Sennheiser HD450
Meslek
Web Developer
Fiber internet var ama 5 metre öteden çekmiyor. Router verilmesi gerek diye duydum.

Fiber internet var ama 5 metre öteden çekmiyor. Router verilmesi gerek diye duydum.
Ethernet kablosu kullanarak bağlan en sağlıklısı. Çok uzak ev sakinleri istemez dersen bi Router al mercurys’in onu yakın bir yere bağla ona Ethernet kablosu tak.

Ethernet kablosu kullanarak bağlan en sağlıklısı. Çok uzak ev sakinleri istemez dersen bi Router al mercurys’in onu yakın bir yere bağla ona Ethernet kablosu tak.
Kusura bakmayın ancak biraz daha açıklarmısınız terimleri pek anlamadım

Etharnet ile yani modemi kablo ile bilgisayarına bağlayabilirseniz öyle yapın olmaz ise etharnet kablosunu yani internet kablosunu router alıp ona çekmeniz lazım.
Hocam Ethernet çekmem imkansız ancak kabloyu router alıp bağlayabilirim bana @eren28tr hocam internet fiberse router vermeleri gerekir demişti birde kablo modeme bağlı onu söküp routeremi takıcam

İnternetin türü ile Wi-Fi'nin alakası yoktur.
Uzaktan çekmesi için 2.4GHz Wi-Fi'sini kullanmalısın. 2.4GHz daha düşük hızlar sunar fakat kapsama alanı yüksektir. Fakat bu da Online oyunlarda dalgalanmalara yol açar. Çünkü diğer bağlantılarla senin bağlantının dalgaları karışır.
O yüzden boş frekans aralığını bulman gerekir.
Bu işlerden anlamıyorsan anlayan bir arkadaşını çağır o halletsin.

Hocam siz router vermeleri gerekiyor demiştiniz @eren28tr

Siz modemi kendiniz mi aldınız? Modemin modelini belirtin.

Hayır kendileri verdi hatta bir kere internet kötü diye aradık modem değiştirdiler
Model şu LG8245X6-50

Hayır kendileri verdi hatta bir kere internet kötü diye aradık modem değiştirdiler.
Model şu LG8245x6-50

Bu router işte hocam. Hangi internet servis sağlayıcısını kullanıyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı