O zaman yorumunuzu ülke özelinde yapsaydınız, hem arkadaşa bilgi eksikliğiniz var diyorsunuz sonra yanlış bilgi veriyorsunuz. Türkiye’de ISSler 24 Mbps vermiyor diye teori bozulmuyor. İyi günler.
O zaman yorumunuzu ülke özelinde yapsaydınız, hem arkadaşa bilgi eksikliğiniz var diyorsunuz sonra yanlış bilgi veriyorsunuz. Türkiye’de ISS'ler 24 Mbps vermiyor diye teori bozulmuyor. İyi günler.
Yorumum zaten ülke özelinde. ADSL ile ülkemizde 24Mbps kullanılmadığı için bunun mümkün olmadığını söylemişim. Ha Türkiye diye belirtmişim, ha belirtmemişim. Sonuç olarak adama bunun mümkün olmadığını söylemişim daha neyden bahsediyorsun?
Telekom'un pop noktası 32 ms veriyor viyanada. Bana yansıyanı ise 54. Telekom'dan sonraki tüm pop noktaları viyanada. Ve ping değerlerinin iyi olduğu zamanlarda pingim 32-35 arası değişiyordu. Oyun içinde FPS bölümünde 34-35 ping alıyordum.
Telekom'un pop noktası 32 ms veriyor viyanada. Bana yansıyanı ise 54. Telekom'dan sonraki tüm pop noktaları viyanada. Ve ping değerlerinin iyi olduğu zamanlarda pingim 32-35 arası değişiyordu. Oyun içinde FPS bölümünde 34-35 ping alıyordum.