Fiber ISS önerisi

Türk Telekom fiber altyapısında Netspeed kullanıyorum ve son zamanlarda olan bağlantı problemleri oldukça can sıkıcı. Online oyun oynuyorum bu yüzden ping de önemli. TurkNet düşünmüştüm ama güvenemiyorum mağduriyet yaşar mıyım diye çünkü ping olaylarının yaşandığını görmüştüm. Üstelik müşteri temsilcisi de yok sadece Online olarak hallediliyor. Ne önerirsiniz?

Türk Telekom fiber altyapısında Netspeed kullanıyorum ve son zamanlarda olan bağlantı problemleri oldukça can sıkıcı. Online oyun oynuyorum bu yüzden ping de önemli. TurkNet düşünmüştüm ama güvenemiyorum mağduriyet yaşar mıyım diye çünkü ping olaylarının yaşandığını görmüştüm. Üstelik müşteri temsilcisi de yok sadece Online olarak hallediliyor. Ne önerirsiniz?
TurkNet. 3 ay da %50 indirimli.

TurkNet aslında ping konusunda sizi üzmez gibi. Bende 6 ay TurkNet kullandım pingim iyiydi. Şu an gigaspeed kullanıyorum ping açısından yine aynı güzel değerleri alıyorum.

Normalde Netspeed ile sorun yaşamamıştım ama son haftalar çok sorunlu ve şu an saatlerdir yok internet. Acele edip başka firmaya geçtiğimde daha kötü hizmet almaktan ve üstüne 3 ay kullanmak zorunda kalmaktan çekiniyorum.

Marmara bölgesinde yaşıyorsanız Gigaspeed'i deneyebilirsiniz. Eğer memnun kalmazsanız başka firmaya geçiş yaparsınız. Ben İç Anadolu bölgesinde iyi ping değerleri alıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı